👤

Naratiune de 150 de cuvinte in care sa prezinti o intamplare petrecuta in viitor!!! Va rog urgent!! Coroanaaaaa!!!

Răspuns :

M.am trezit intr.o sambata normala,cu gandul la antrenamentul de baschet,Insa cand am coborat din pat,ceva era ciudat.

Podeaua vorbise. Am dat sa ies din usa dar in fata mea aparuse um robotel de jumatate de metru oferindu-mi micul dejun,o baie fierbinte,si spalare de dinti de lux. Am fugit dar pe hol am mai dat de un robot care imi propunea variate de haine. Am continuat sa fug dar in fiecare colt am casei era un robot care imi oferea diverse servicii. Cand am ajuns in bucatarie robotii m.au parasit,dar totul devenise mai straniu. Parintii mei erau imbracati in haine albe ,stralucitoare si purtau niste ochelari haiosi. M-au intrebat de ce ma port asa ciudat,deoarece nici un copil din secolul 31 nu mai era asa uimit la micul dejun. In acel moment mi.am dat seama ca ma aflu in viitor. Totul incepuse sa devina normal pentru mine,iubeam viata din viitor. Mi-am continuat ziua si am mers cu parintii la o plimbare uimitoare in gradina de electronice.

Doream ca totul sa ramana asa pentru totdeauna,dar ziua urmatoare totul era ca inainte,o zi de primavara din secolul 21.

Sper ca e corect,scuze daca lipsesc spatii sau litere dar scriu rapid. !!15 randuri de scris pe telefon nu sunt egale cu 15 de scris asa ca sper ca e ok.