RO Study
👤
Morarr
Morarr
03-03-2019
Matematică
a fost răspuns
Cum aflu viteza într-un punct ?
Răspuns :
Teodoramaria890
Teodoramaria890
03-03-2019
viteza=distanță/timp
Sper că te-am ajutat!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 96+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Trecerea Unui Corp; [a] Solida In Lichida Se Numeste....[b] ........ In......se Numeste Solidificare.[c]......in ....se Numeste Vaporizare.[d]gazoasa In Lichi
Vreau Si Eu Va Rog O Compunere De 10-15 Randuri In Care Sa Descrii Un Peisaj De Primavara.
Determinati Numerele Abcd Barat Cu Proprietatea Ca 3+6+9+...+abcd Barat=abcd000 Barat
Afla Media Aritmetica A Numerelor: a) 1 Suprea 6; 2 Supra 9;3supra 4; b) 3 Supra 7; 1 Supra 5; 2 ; 6; c) 1,2;0,15;3,4; d) 1,(5);0,1(5),1,5;
Blocul Imens De Gheata Are Un Volum De 80000 M Cub. Daca Densitatea Ghetii Este De 900 Kg/m Cub Calculati Ce Greutate (in Tone) Are Ghetarul De La Scarisoara
Imagineaza-ti Ca Te Intalnesti Cu Stefan Cel Mare, Decebal, Traian, Napoleon Bonaparte Sau Vlad Tepes. Realizeaza Un Dialog In Care Sa-i Prezinti Scuimbarile Te
Ma Puteti Ajuta,trebuie Sa Scriu doua Argumente Prin Care Trebuie Sa-mi Conving Parinti Sa Incercam O cursa Cu Balonul Cand Vom Ajunge La Paris PS:pentru Caie
O Compunere In Care Sa Povestesti O Intamplare Legata De Invatarea Literelor
Suma A Trei Nr Este 2 004 Adunand Primele Doua Nr Obtinem Dublul Celui Deal Treilea Nr Sa Se Determine Cele Trei Nr Stind Ca Primul Este Mai Mare Ca Al Doilea C
Un Nr Natural Este Cu 35 Mai Mare Decat Altul. Impartind Sum Alor La Diferenta , Obtinem, catul 12 Si Restul 21. Aflatii Numerele.