RO Study
👤
Vanclucian
Vanclucian
03-03-2019
Matematică
a fost răspuns
ajutor cu asta din poza
Răspuns :
Ailinasan08
Ailinasan08
03-03-2019
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
z*z=2i deoarece z=1+i z*z=(1+i)(1+i)=i (1+1)=i*2=2i
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 59+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Salut, Am Nevoie De Ajutor La Acest Exercitiu..... ( Daca Se Poate Explicatie Pas Cu Pas, Va Rog )
Vă Rog Mă Puteți Ajuta Aici
Din Lumina Totala, Coronamentul Padurii Lasa Sa Patrunda In Interior: a. 5-40% b. 40-65% c. 50-80% d. 90-100%
Mentionati Functia Sintactica A Cuvintelor De Sub Enuntul Dat: Privi Cerul Si In Locul Unor Rotocoale De Nori Vazul Lui Intalni O Uriasa Intindere Inghetata, Co
1, Notati Natura Legaturilor Chimice Din Molecula Apei 2.Notati Denumirea Interactiunilor Intermoleculare Predominante Dintre Moleculele De Apa, In Stare Lichid
Nush Cum Sa Fac Tema La Mate, Habarnam Nimica, Nu Înțeleg Nici Cum Matematica Asta. Daca Ma Puteți Ajuta Cu Un Ex, Va Rog Frumos. Determinanți Numărul Real A,
3. In Figura Alăturată Am Reprezentat O Parte Din Scara Dininteriorul Statuii. Știind Că AC = 50 Cm Și M(CAB) = 60°,determină Înălţimea Unei Trepte.Plz
Rădăcinile Polinomului F/ Ma Ajuta Și Pe Mine Cineva Cu C-ul? dar Sa-mi Și Explice, Și Pls Nu Vreau Cu Regula Lui Horner.
IX.4.281.*Intrând Intr-o Librărie, Mama Constată Că, Dacă Ar Cumpăra3 Dictionare De Acelasi Fel, I-ar Mai Rămâne 125 De Lei, Iar Dacă Ar Cumpăra6 Dictionare Si
Dau Coroana! Va Rog!!