RO Study
👤
Georgiana9557
Georgiana9557
03-03-2019
Matematică
a fost răspuns
ajutați-mă este urgent
Răspuns :
Emmaemi10
Emmaemi10
03-03-2019
=30:6+356
=5+356
=361
Sper ca te-am ajutatt
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 41+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
HELP!Dati-mi Un Exemplu La Cerința Asta : Descrieti O Situație În Care Ați Folosit Disciplina Biologie Clasa A 7 A .
Dintr-o Săritură Pot Sa Parcurg......metri,adică O Distanță Egală Cu Diferenta Dintre Cel Mai Mare Număr De Doua Cifre Diferite Si Numărul 93.
Mă Ajută Cineva Și Pe Mine Cu Un Discurs Pentru Profesoara De Franceză? Termin A 8a Și Îmi Trebuie Pentru Cursul Festiv (dau Coroana Alea Alea)
Explicati Citatul "„Ţăranii Fugeau Mâncând Pământul, Îmbulzindu-se, Strivindu-se, Urlând (…) … În Aceeaşi Fugă Dezmăţată Spre Un Adăpost Împotriva Morţii Care L
Un Grup De Tineri A Călătorit Cu Trenul 2 Ore ,cu Autobuzul Jumatate Din Timpul Parcurs Cu Trenul Si 15 Minute Pe Jos. Cate Ore A Calatorit Grupul In Total?
O Compunere Cu Titlul “De Ce Iubesc Eu România”,cu Toate Caracteristicile Necesare Și Argumentele De Ce Va Place. Va Rog E Urgent!!
Identificați Subiectele Din Imagine. Ce Concluzie Puteți Trage Despre Locul Subiectului În Propoziție? "Topica Subiectului"
Ajutati-mă....repedee Ajutã-l Pe Cofetar Sã Calculeze Cantitãtile De Ingrediente Folosite Pentru Prepararea Unei Prãjituri. Atentie La Cât Cantareste,in Fiecare
90 De PCT!!!CORONITA!!Argumentati In 200-300 De Cuvinte Ca Opera Sanziana Si Pepelea De Vasile Alecsandri Apartine Genului Dramatic.Argumentati Doar ACTUL 1,SCE
Tatăl Este Cu 24 De Ani Mai În Vârstă Decât Fiul, Dar Mai Tânăr Cu 21 De Ani Decât Bunicul. Suma Vârstelor Lor Este De 87 De Ani. Aflați Vârstă Fiecăruia.