👤
a fost răspuns

Imagineazati o zana buna si veniti an ajutorul unei fetite care nu are dreptul la drepturile copilului. Dai un titlu potrivit si sa fie intre 20 si 30 randuri.

Repede dau coroana!

Răspuns :

Un ajutor magic

A fost odată ca niciodată o fetiță pe nume Corina. Aceasta era foarte neglijată.Nu avea niciun drept! Colegii săi se purtau foarte urat cu ea și nimeni nu o baga în seamă!

Fetita s-a dus la școală.La ora de socială de vorbea despre drepturi.Mititica,când a auzit despre atâtea drepturi pe care le aveau ceilalți copii iar ea nu ,a început să planga.A fugit repede și s-a dus acasă la ea unde era singura..A plâns în hohote până când a ajuns o zana la ea acasa.Zana i-a spus:

--Fata frumoasa,de ce plangi?

--La ora de sociala am aflat cate drepturi au ceilalți copii,iar eu nu am niciunul!Eu nu am o familie,nu am parte de fericire!Toți copii rad de cum sunt îmbrăcată și cum ma port!

--Corina,nu mai plânge!Totul va fi bine!

Dintr-o dată îmbrăcămintea ruptă a feței s-a transformat într-o rochie minunata si casa s-a umplut de membrii ai familiei..Acum fata are drepturi!

Corina este foarte fericită!
Trebuie să ne bucuram pentru toate darurile primite de la Dumnezeu deoarece nu toți copii au așa daruri prețioase!