RO Study
👤
Cristina9662666
Cristina9662666
02-03-2019
Matematică
a fost răspuns
dau coroană!!!!!!!!!!
Răspuns :
Ignatovvlad201
Ignatovvlad201
02-03-2019
....................................................................
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 99+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Aratati Ca ∆ABC Si ∆PRS Sunt Congruente Si Precizati Cazul De Congrenta Pentru:BC=PS M(B)=30°,m(C)=55°,m(S)=55°,m(P)=30°.Va Rog Dau 100 De Puncte.Dar Repede.
2 Argumente:avantajele Si Dezavantajele Cartii Digitale
Fie Numerele A=3+ 6+ 9 +...+60,b=2+ 5+ 8+ ..+ 59,c=1+ 4 +7+ ... +58.determinati Numarul D=(a+ B+ C):(61-55)-(a-b):20x(a-c):4.
Din Cele 38 De Probleme Primite Tema De Vacanta , Dan Rezolva In Prima Zi 2 Pe 19 Din Ele, A Doua Zi 3 Pe 17 Din Rest Si In A Treia Zi 2 Pe 7 Din Noul Rest.
Am Cuvintele: De Basme , Bucurie , Atatea , Sa Intalnesti , Ce , Personaje . (o Propozitie Exclamativa)
Salut! Am Niste Sinonime Ale Cuvantului 'politete' Si Nu Stiu Sa Le Completez de_ _ _ _ N _ A c _ N _ _ _ _ _ _ _ _ E pr _ _ _ I _ E
Un Număr Este Cu 64 Mai Mare Decât Sfertul Unui Alt Numar.Impartind Cele Doua Numere Se Obține Catul 1 Și Restul 34.Sa Se Afle Cele Doua Numere.
Vreau Si Eu Exemple De Imagini Artistice Si Fig De Stil Din PoeziaAMINTIRI De Lucian Blaga
Plumb De George Bacovia Poate Fi Incadrata Si La Modernism Pe Langa Simbolism ?
Te Afli Cu Familia La Zoo Si Teai Pierdut Scrie Patru Informatii Astfel Incat Sa Poti Fi Ajutat. Va Rog E Urgent Dau Coroana