RO Study
👤
Anonima1248
Anonima1248
02-03-2019
Engleza
a fost răspuns
Ajutați-mă!!! Textul de la b)
Răspuns :
Wise005
Wise005
04-03-2019
1. some
2. any
3. any
4. an
5. a
6. any
7. any
8. a
9. an
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 61+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Azutati-maa!!!Scrie,pentru Fiecare Enunt,numele Fenomenului Prezentat.A)capacul Ridicat De Pe Un Vas In Care Fierbe Apa Se Acoperă De Picături De Apă.B)paharul
Dau Coroana....Am Nevoie De Ajutor vă Rog Mult Va Rog Mult Din Suflet .....că Nu Știu Chiar Deloc..vă Promit Că Va Voi Ajuta Și Eu .....PROMIT Iar Dacă Nu Fac
Compune O Problema Dupa Desenul De Mai Jos :I_____________II-------------------------I----89------IAMBELE DESENE AU TOTAL 169.MENTIONEZ FAPTUL CA ESTE O PROBLEM
Calculati In Scris. 14001:9=
Vă Rog Repede! Dau Coroana
Se Citesc Doua Numere Naturale N Si K. Sa Se Verifice Daca Exista Sau Nu Un Numar Natural P Astfel Incat N=k La Puterea P Va Rog Urgent
(Şt. O.Iosif- Stai Ş-asculţi Sub Ramuri 3. Identifică Un Vers În Care Apar Mărci Ale Eului Liricurgent Nu Vreau Raspunsuri Inutile Doar Cine Se Pricepe
Pe Cercul De Centru O Consideram Punctele D,E,F Astfel Încât ,<DOE Congruent <EOF Congruent <FOD. Determinați Măsurile Arcelor DE ,EF,FD
Determinați Numărul Natural N Pentru Care :un Întreg Și 1 Supra 2 La Puterea N Este Egal Cu 3 Întregi Și 375 Supra 1000. Va Rogggggggggggg! Urgenttttttttt[!
Compunere:cum Poti Sta De Unul Singur.