RO Study
👤
Dimoncic35
Dimoncic35
28-02-2019
Matematică
a fost răspuns
(x-3)(x+4)-2(3x-2)=(x-4)^2
Răspuns :
Dandre26
Dandre26
28-02-2019
(x-3)(x+4)-2(3x-2)=(x-4)×2
5x-3+4-2=2x-8
5x+5=2x-8
7x=5+8
7x=13
x=13:7
x=1.8
Succes!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 63+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
8la Puterea16:(2.2la Puterea2.4la Puterea10)la Puterea2-2la Puterea1-2la Puterea0
Scrie Un Dialog Din 6-7 Randuri In Care Sa Folosesti Cuvintele : Intreaba , Raspunde , Spune , Striga.
Ce Inseamna ,,sa Faci Parada De Cunostintele Tale" ?
Demonstrati Ca Un Paralelogram Cu Diagonalele Perpendiculare Este Romb
In Perechi Formulati Argumente Pro Si Contra Afirmatiei: In Lumea Moderna Este Imposibil Sa Te Descurci Fara Instructiuni. Care Dintre Argumente Predomina?urgen
Descrie, In 10-15 Randuri, Felul In Care Sunt Aranjate Cartile In Biblioteca Voastra Sau Intr-o Biblioteca In Care Ati Foat Pentru A Imprumuta Carti. 20 Puncte
Va Rog Fuumos,imi Puteti Scrie Verbul A Fii In Limba Engleza Cu Traducere In Romana? Dau Coroana!!!
1.Formeaza Prin Derivare Cu Sufixe Si/sau Prefixe,cuvinte ,respectand Cerintele:a) De La Adjectivul Nebun,adeverb Si Substantiv;b) De La Verbul A Târî Adverb Si
Fă Din Următoarea Înșiruire De Cuvinte Un Text Corect Scris: ”pe Cand Doamna Popescumi Escpune Parerile Iei Sanatoase In Privinta Educatiei Copilor Auzim Dintro
Care E Personajul Principal Din Opera "Maica-mea Era Mare Farmazoana"?? Am Nevoie Urgenta!!