RO Study
👤
Danpop8486
Danpop8486
27-02-2019
Matematică
a fost răspuns
Asai ca 60√2 la a doua e 60•60•2=7200
Răspuns :
Аноним
Аноним
27-02-2019
√7200 = √3600·2 = √60²·2 = 60√2
Answer Link
Joshwa
Joshwa
27-02-2019
[tex]60 \sqrt{2} = \sqrt{60^{2} \times 2} = 3600 \times 2 = 7200[/tex]
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 25+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
4. Observă Imaginile. - Câte O Formulă De Salut;• Scrie, Pentru Fiecare Situație Ilustrată:- Câte Un Schimb De Mesaje Între Vorbitori;- Câte O Formulă De Închei
3. Determină Măsurile Unghiurilor Paralelogramului ABCD În Care Măsura Unghiului A Este De Două Ori Mai Mare Decât A Unghiului B.vă Rog Să Mă Ajutați !
Unde Trăiesc Animalele Vă Rog Frumos Să Mă Ajutați Că Mi Trebuie Pe Mâine La Scoala Vă Dau Coroană Cine Îmi Răspunde Corect
V₁ = V = = Rezultatul Final (Vmed ± AV Med ) = Concluzii 18671 +1 V Med Emed = M/s, &med = ________%Urgenttttt!!!
7. Efectuați Calculele: PozaRepede Dau 50 Puncte Şi Coroană
Help You Me! Am Nevoie Urgent Pana Maine De Cronotopul (locul Și Timpul De Desfășurare) Cartii Ulita Copilariei De Ionel Teodoreanu! Va Rooooog!
Completeaza Spațiul Liber Din Dreapta Numerelor De Ordine Ale Amestecurilor Din Coloana A Cu Litera Corespunzatoare Tipului De Amestec, Indicată In Coloana B. A
8. Diferența Dintre Măsurile A Două Unghiuri Complementare Este De 24°. Calculați Măsurile Celor Doul Unghiuri
Buna Seara La Toti ,va Rog Frumos Sa Ma Ajutati,am Intilnit Dificultati Cu Baiatul Meu La Acest Exercitiu ,si Trebuie Pina Mine,daca Cineva Cunoaste Rog Ajutoru
8. Diferența Dintre Măsurile A Două Unghiuri Complementare Este De 24°. Calculați Măsurile Celor Doul Unghiuri