👤

"O carte ne cere sa mergem noi la ea.Un ecran cu imagini si tampeni,nu.Cartea ne obliga sa calatorim , televiziunea sa ramanem gura casca ."
Trebuie sa explic acest citat , doar ca nu ma prea pricep si nu stiu ce as putea spune despre el , trb sa spun dc mi-a placut , ma puteti ajuta ? Va rogg :>>>

Răspuns :

Tehnologia a stricat noua generație

Mi-a placut acest citat deoarece a avut mare dreptate cel ce l-a spus. Cartea niciodata nu o sa sara de pe raft si sa-mi spuna: hai citestema, ea asteapta noi sa ne ducem sa o luam sa o deschidem, sa o facem sa se simta importanta. Cartea este cel mai de pret instructor si profesor, cel mai bun prieten si cea mai sfanta comoara care o poate avea orice om. Un ecran cu imagini si tampenii mereu e deschis, mereu ne atrage spre el, e seducator, cartea e modesta, cartea e sfanta! Ecranul e mereu deschis el vine la noi si cand nu vrem, ne indeamna sa pierdem ore in sir in fata lui, in schimb in fata unei carti prea putini pierd timpul. Cartea ne obliga sa calatorim, sa mergem in locuri noi unde nu am fost niciodata si poate nu o sa putem ajunge decat cu puterea mintii, cartea este totul, televiziunea este un nimic care deseori ne face sa ramanem cu gura cascata dar sa nu invatam nimic, pierzand timpul privind niciodata nu vom invata nimic, in schimb cititind, ne largim orizonturile, intelegem lucrurile din alte puncte de vedere si ne schimbam total gandurile si atitudinea fata de viata.