RO Study
👤
Aronrodica
Aronrodica
27-02-2019
Matematică
a fost răspuns
cat face 965÷5 ajutor va rog
Răspuns :
Andratns
Andratns
27-02-2019
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
Answer Link
Аноним
Аноним
27-02-2019
965 : 5 = 193
5
——
_46
_45
——-
___15
——15
———-
——-0
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 65+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Dau Coroana!! Propozitile Sa Fie In Engleza. Folositi Cuvintele De Mai Jos Pentru A Alcatuii Propoziti Despre Lilieci. Iata Cuvintele: liliac,a Zbura,pestera,in
Salut Am Si Eu Nevoie De Un Raspuns La O Tema. Trebuie Sa Imi Imaginez Ca Sunt Un Om De Stiinta In Antarctica Si Sa Descriu O Zi Acolo.
Aflati Volulmul Unui Paralelipiped Cu Dimensiunile : A) 5 Cm ; 2.8 Cm ; 3.5 ; b) 0.8 M ; 3,5 Dm : 13 Cm . va Roog Din Tot Sufletul Ajutati Ma
Alcatuiti Va Rog O Compunere Cu Titlul O Plimbare Cu Trenul. Folositi Urmatoarele Cduvinte De Sprijin: Exursie, Acceleratul, Veselie, Inserarea Muta, Glasuri Mi
Daca Numarul X23x Este Divizibil Cu 2 , Atunci Valoarea Numarului X Poate Fi : a) 8 b) 0 c)22 d) 5
Titlu Pentru Compunerea Asta: Mie Mi-au Placut Mereu Animalele. De Aceea, Curteamea E Pazita De Doi Caini, Iar In Casa, Intr-o Camera Pe Care Am Aranjat-o Eu Sp
Determinati Numarul Intreg X Stiind Ca Multimea A={-11,-10,-9,...,x} Are 24 De Elemente .Scrieti O Ecuatie Cu Necunoscuta X Care Sa Exprime Relatia Din Enunt.
Am Nevoie De O Problema Dupa Operatia 8x9-6x3
Importanta Internetului In Viata Omului
Aria Terenului De Fotbal Cu Dimensiunile De 0,5 Dam Si 75 M Este Egala Cu :