RO Study
👤
Ada2007adelina
Ada2007adelina
27-02-2019
Matematică
a fost răspuns
Va rogg frumoss!!!!!!
Răspuns :
Anonima62
Anonima62
27-02-2019
Raspunsul este in poza
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 57+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
5Present ContinuousFind Six Verbs That Are In The Presentcontinuous. Then, Make Sentences Usingeach Verb In The Present Continuous.1 ..2 ...3 ...4 ..56
2. La Un Concurs De Matematică S-au Prezentat 94 De Elevi, Băieţi Şifete. Dacă Ar Fi Cu 3 Băieți Mai Puțin, Atunci Jumătatea Numărului Lor Arfi De 2 Ori Mai Mar
18. Fie Cercurile Tangente Exterioare C₁(O₁,6 Cm) Şi C₂(O2, X Cm). Determinați Valorilenumărului Natural X, Ştiind Că Lungimea Tangentei Comune Exterioare Este
Formulează Enunțuri În Care Să Precizez Următoarele Aspecte În Legătură Cu Textul Dat a) -numele Persoanei Care A Luat Interviul - Unde Lucrează Ada Rosetti -
Ecoute Et Repete Les Voeux A Quels Dessins Correspondent-ils
313PortofoliuAsază Desenul În PortofoliulAtelierul Meu De Geometrie"Desenează, Următoarele Unghiuri:a) B) POM Alungit;c) D) TIC Propriu Și TAC Alungit;e) Git As
Care Este Procesul De Ionizare A Taliului Și Care Este Caracterul Chimic Al Acestuia??
Am Și Eu Nevoie De Răspunsurile La Exercițiul 2
O Ladă Cu Prune Cântărește 12 Kg Câte Kilograme De Prune Sunt În Două Lăzi Dacă Lada Goală Cântărește 2 Kg?Rapid!!Te Rog!!!!
5. Selectează, Din Fragmentul Următor, Trei Verbe La Modul Indicativ Aflate La Timpuri Diferite,precizându-le: Nu Se Poate Ști Dacă Profesoara Era Sau Nu Era În