RO Study
👤
Dima0420
Dima0420
26-02-2019
Chimie
a fost răspuns
P2O5+?->Mg3(PO4)
repede
Răspuns :
HawkEyed
HawkEyed
27-02-2019
P2O5 + 3 MgO = Mg3(PO4)2
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 78+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Un Bazin De Inot De Forma Dreptunghiulara Are Latimea Cat Sfertul Lungimii. Stiind Ca Perimetrul Bazinului Este De 820 M, Afla Dimensiuniile Acestuia.
Completeaza Urmatorul Enunt: In Ceea Ce Priveste Comunicarea Cu Ceilalti,lucrul Cel Mai Important Pe Care L-am Invatat Este Ca ,pentru Reusita Unui Dialog,t
O Scrisoare In Engleza Catre Cea Mai Buna Prietena
X La Patrat - 4 ----------------------(supra) X Patrat -4x+4 Aratati Ca E(x)= 4 Supra X-2
Scrie Un text De 3-4 Randuri In Care Sa Explici Titlul Poeziei POVESTEA CODRULUI Si Un Alt Text De 3-5 Randuri In Care Sa Explici Titlul Poeziei ACCELERATUL
O compunere Cu titlul: Cea Mai Rea Zi Din Viata Mea
Ion Creanga Spune In Amintiri Din Copilarie Ca Matusa Marioara Este Zgarcita.Puteti Motiva,gasind Argumente.va rog Sa Imi Scrieti In 30 De Min Raspunsul
In Trei Lazi Se Afla Mere.cantitatea Din Prima Si A Doua Lada Este De 152 Kg , Din Prima Si A Treia De 139 Kg , Iar Din A Doua Si A Treia De 161 Kg . Cat Valore
Recunoaşteţi Atributele Din Fragmentele Date: "Miranda Vedea Că Oamenii Au Chipuri Gânditoare Şi Bărbi Cărunte Ca Tata." "Atunci, O Toacă Bătea Nouăzeci Şi No
De La Inaltimea H=10 M Se Arunca, Pe Verticala In Sus, Cu Viteza V1=5m/s Un Corp De Masa M=1kg. A) Daca Frecarile Sunt Neglijabile, Determinati Inaltimea Maxima