RO Study
👤
Kavindra999
Kavindra999
26-02-2019
Matematică
a fost răspuns
ex 2 va rog frumos
Răspuns :
Denismarian2005
Denismarian2005
26-02-2019
Răspuns:
O treime one al a:3
O treime din TRASEU este egal cu
6:3=2
O treime este parcursă în 2 ore
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 91+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Cum S-a Adaptat Barza La Conditiile De Mediu?
Am Nevoie De Un Rezumat La Cismigiu & Comp (sa Nu Fie De Pe Internet Va Rog) DAU COROANAva Rog Cat Mai Repede
Salut! Am Nevoie De Ajutor La Exercițiul Cu Numărul 14, Dacă Se Poate! Nu Mă Descurc În Rezolvarea Acestuia...
Text Despre Bucuresti Folosind Termenii: Dambovita, Colentina, Colentina, Herastrau, Alimentare, Orizont Local. urgent
3) Scrie, Folosind Informații Din Text, Cum Putem Avea Grijă De Natură Pentru A Putea Trăi sănătoşi Şi Fericiţi.
15 Selectează Din Textul Citit Patru Adjective. Folosește Aceste Adjective Într-o Compunere, În Care Personajele Să Fie Făt-Frumos Și Fata Genarului. În Compune
Se Da Numărul 123,4567 Afla:cifra Sutelornumărul Zecimiloraproximati Prin Lipsa La Zecimiaproximati Prin Adaos La SutimiREPEDE VA ROGG!!!!
Formulează Sub Formă De Enunțuri Patru Posibile Urmări Negative Ale Plecării Lui Făt Frumos
Cristina Are De Rezolvat Câteva Probleme În Patru Zile. Numărul Problemelor Pe Care Le Rezolvă În Fiecare Zi Este Dat De diagrama Circulară Alăturată. A 8p a) C
Suma A 3 Numere Consecutive Este De 6 Ori Mai Mare Decât Cel Mai Mic Dintre Numere.Afla Numărul Mijlociu. Va Rog Daca Se Poate!