RO Study
👤
Vlad05
Vlad05
25-02-2019
Matematică
a fost răspuns
0,23+0,24+0,25+..........+0,99 repede va rog
Răspuns :
Robi3833
Robi3833
25-02-2019
0,23+0,24+0,25+0,27=0,99
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 68+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
In Triunghiul Dreptunghic ABC, Masura (A)=90 Se Stie Ca BC=3radical13 Cm Si AB Supra AC = 0,(6) Determinati AB Si AC Calculati Aria Triunghiului ABC
In Doua Lazi Sunt 58,5 Kg De Fructe. Daca Se Ia Un Sfert Din Cantitatea De Fructe Din Prima Lada Si Se Muta In A Doua, Atunci In Cele Doua Lazi Vor Fi Cantitati
Va Rog Spuneti-mi O Propozitie Cu Antonimul Cuvantului Straveziu. Va Rog
A+b=32 a:b=5 Rest 2
O Cateta A Unui Triunghi Dreptunghic Are Lungimea De 4cm. Stiind Ca Perimetrul Triunghiului Este Egal Cu 20cm, Aflati Cealalta Cateta.
La Ce Inaltime Se Ridica Apa Intr-un Vas In Forma De Paralelipiped (dreptunghic) Cu Baza Patrat Perfect Cu Latura De 30 Cm Daca, Se Toarna In El 2,7 Litri De Ap
Fie Segmentul [AB] Cu Lungimea De 32 Cm . Daca Punctul M Este Mijlocul Segmentului [AB] Si Punctul P Este Mijlocul Segmentului [AM], Atunci Determinati Lungimea
Intreaba-i Pe Prieteni Tai Care Este Scopul Expeditiei In Pestera Neagra.ce Se Asteapta Sa Găsească Acolo?Ursu Pare A Fi Dispus Sa Stea De Vorba Cu Tine...Reali
7)Desenează schema Unui Circuit Electronic Format Dintr-un Generator Electric,întrerupător Și 3 Becuri Grupate În Paralel,așa Încât La Deschiderea Întrerupătoru
Imi Trebuie O Propozitie In Care Substantivul BUNIC Sa Fie Complement In Cazul Dativ