RO Study
👤
Bosernaoo
Bosernaoo
25-02-2019
Limba română
a fost răspuns
ce are eul liric ca tema
Răspuns :
Thevampire25
Thevampire25
25-02-2019
Prin EUL liric poetul isi transmite trairile si sentimentele catre cititor.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 11+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
3. În Circuitul Din Figură Sursa Are Tensiunea Electromotoare E Și Rezistenţa Internă R, Iar Ampermetr Rezistenta Ra. Se Ştie Că R = RA. Se Schimbă Între Ele Su
Un Enunț Exclamativ În Care Verbul Am Să Aibă Funcția Sintactică De Predicat Verbal
32. A) Determinați Numerele Întregi X Pentru Care X² = 4. B) Determinați Numerele Întregi X Pentru Care X³ = -8. C) Determinați Numerele Întregi X Pentru Care X
Un Calator A Parcurs Un Drum In Patru Zile Astfel : In Prima Zi 20%, A Doua Zi 40% Din Noul Rest, In A Treia Zi 60% Din Noul Rest , Iar In A Patra Zi Ultimii 48
Compune O Problemă „de Poveste" După: 31 X 4 + 31 X 6 =. Rezolv-o!
*ignorați Marcajele Mele Cu Pixul*5. În Figura Alăturată, Trapezul ABCDeste Dreptunghic. Conform Notațiilorde Pe Desen, Aria Triunghiului ABC Esteegală Cu:a) 20
Am Nevoie De Un Rezumat Detaliat Al Cărții "Războiul Care M-a Învățat Să Trăiesc".Sa Nu Fie Luat De Pe Google!Mulțumesc Anticipat!!!
Află Un Numărul A Știind Că Dacă Îl Înmulțim Cu 5 Iar Rezultatul Îl Adunăm Cu 28 Obținem Un Număr De 2 Ori Mai Mare Decât Suma Vecinilor Lui 32.
Va Rog Rapid!dau Coroana
Alcătuiește Enunțuri Cu Ajutorul Cuvintelor Explicate. Pildă = Model, Exemplu Posmagi = Pâine Uscată, Pesmet Doftoroaie = Femeie Bătrână Care Vindecă Boli Trând