RO Study
👤
Mihaitfmpaxgg3
Mihaitfmpaxgg3
25-02-2019
Matematică
a fost răspuns
doar 8,10,11,12,13,14,15 ,16 ,17
Răspuns :
Miheka209
Miheka209
25-02-2019
Îmi spui te rog cum se numește cartea ca poate o am și eu
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 23+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Imperfectul: Perfectul Simplu: Perfectul Compus: Mai Mult Ca Perfect:Cuvintele:a Desena,a Zugravi,a Vopsi (DAU COROANA)
B) Identifică În Textul Marcat Pronumele Personal De Politețe Și Alcătuiește Un Enunţ Cu Acesta. Maria Ta . Pronume Pers De Politețe, Our Sing, Pers
4. Transcrie Din Text Patru Expresii Plastice: • O Comparaţie Lode Bunders • O Personificare • Un Epitet • O Repetiţie S Rus To LC12 24
Colite Privește Cu Atenţie Imaginea. Citește Dialogul, Apoi Răspunde La Întrebările De Mai Jos: A) Unde Se Petrece Acţiunea? B) Cine Sunt Cei Care Participă La
10. Completează Căsuţele Libere: X 9 = 54 : 3 X=63:1 4 X = 56: 00 X 4 = 32 8 Xx 8 X 11 = 36: = 56:= 7
3 Corectează Greșelile . a) Ne Întâlnim În Cofetărie . B) Merg Pe Avion. C) Beau Un Pahar De Suc.
Rezolva Urmatoare Fisa:
IV. Construiește Propoziții Corecte Din Punct De Vedere Istoric Cu Următoarele Cuvinte/ expresii: totalitarism ideologie democrație republică. V. Realizează Un
Daca Puteti Va Rog Am Nevoie De Voi Va Rog 4 5 6 Si 7 Va Roggg
Mentioneaza Functia Sintactica A Cuvintelor In Fata Carora Se Afla Prepozitiile Identificate La Exercitiul Precedent.ce Rol Au Prepozitiile?