RO Study
👤
Riaria12391
Riaria12391
24-02-2019
Matematică
a fost răspuns
|x+1|+|2x+2|=3
x= ...
Răspuns :
Аноним
Аноним
24-02-2019
rezolvarea este în poză.
dacă nu înțelegi ce scrie poți da zoom.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 11+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
(n+137)-98=276 Afla Val Necunoscuta.
Citeva Exemple De Celule Care Le Vezi Cu Ochiul Liber?
Scrie In Ordinea Cronologica Numele Personalitatilor:Stefan Cel Mare,Grigore Vieru,Mihai Eminescu,Dumitrie Cantemir
Ce Crezi Ca Va Face Marianul? Dar Capitanul? Eu Cred Ca Marinarul Va............................................................................................
Propozitii Ca Subiectul Sa Fie : Subst. Comun La Numarul Singular B . Subst Propriu La Numarul Plural C . Pron. Pers. Persoana A 3-a Numarul Singular D . Pron.
Completeaza Propozitiile De Mai Jos america De Sud Si America De Nord Sint Scaldatele De Apele Marii............., Si Oceanului.... Si ................ america
Explica Rolul Celor Doua Virgule In Structura :No Sa Va Uitam Niciodata ,a Rostit Camelia,poate Clasic Noastre.
Va Rog Dati-mi Niste Exemple De Derivari Mixte Si De Derivari Sufixate Av Rog !!!!!!!!!!!!!!!!!
20 De Puncte!!! Complète Par : Suis, Es Est, Sommes, Êtes, Sont. On ..... Ici Aujourd’hui. Tu ....mon Ami. Vous......élèves. Je ...... Blond Et Ma Sœur .....b
De Alcatuit O Propozizie Cu Complement Circumstational De Timp +subiect+predicat Nominal