RO Study
👤
Costea123
Costea123
15-02-2015
Istorie
a fost răspuns
Originea cuvantului. dac
Răspuns :
Anutadaniel11
Anutadaniel11
15-02-2015
originea cuvantului daca este aproape romanaesca
Answer Link
Kindergirl123
Kindergirl123
15-02-2015
eu cred ca este romaneasca! bafta
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 31+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Un Automobil Consuma 105 Litri De Benzina Pe Distanta De 1500 Km.Cata Benzina Consuma Automobilul Pe Distanta de 400 Km??Ajutati Ma,va Rooooog!!!
Sens Asemanator Pentru: Miaza Noapte,varf,crestet,sindrila,porumb,podoaba,șura,zdrentuita ?
Va Rog Ajutati-ma! Trebuie Sa Traduc Acest Text. Imi Trebuie Urgent Pt Maine: Résigné,tu Te Déplies,te Relèves Et Regagnes Ta Chambre,la Têtê Basse Et Le Verbe
Who Can Help Me:"are Speaker Born Or Made??"
Media Aritmetica A Numerelor A1,a2,a3,................a10 Este 41,iar A10=50.Calculati Media Aritmetica A Numerelor A1,a2,a3,...................,a9.
5 Propoziti Cu Cuvantul A Face Sa Se Scrie La Fel Dar Sa Se Refere La Alceva.. Ex. Afara E Cald. (temp. Ridicata)Nu Mai Esti Cald. ( Fara Viata ) Repede Va Rog.
Pentru O Cofetarie S-au Comandat 4 Mese,iar Scaune De 3 Ori Mai Multe Decat Mese.stiind Ca O Masa Costa 28 De Euro,iar Un Scaun De 4 Ori Mai Putin,afla Cat Urme
LA UN MAGZIN SE ADUC 120 CUTI CU EAURT SI 96 CUTII CU SMINTINA CITE CUTI SE ADUC INTRO SAPTAMINA PLAN SI REZOLVARE
Câte Valori Naturale Poate Avea X Daca X*3 La 3 <1458
Care Este Suma A Trei Numere Naturale,stiind Ca Doua Sunt Consecutive,al Treilea Este 3001 Si Este Cu 107mai Mare Decit Unul Din Celalalte Numere?Gaseste Toate