RO Study
👤
Anonim
Anonim
22-02-2019
Matematică
a fost răspuns
imi da si mie raspunsul la 9×4÷30+3×508 repede.
Răspuns :
BiancaRebeca111
BiancaRebeca111
22-02-2019
9×4÷30+3×508=
36÷30+1524=
1.2+1524=
1525.2
Succes!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 27+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Arătați Că Numărul 78600 Este Pătrat Perfect
6. Ceaiul Summer Passion Este Un Amestec Nelipsit Din Meniurile Ceainăriilor. Acesta Conține Frunze De Ceai Și Fructe Uscate, În Cantități Egale, Într-un Plicul
In A ABC Cu AB = 10cm Și AC = 15 Cm Se Duce DE || BC , D Apartine (AB) Și E Aparrine (AC) Iar AD = 4 Cm A) Aflați Lungimea Segmentului AE. B) Dacă În Plus DE =
4. Mama A Cumpărat 24 De Puişori Iar Bunica A Cumpărat Jumătate Cât Mama.Câți Puişori Sunt Acum În Curtea Noastră In Total?Plan De Rezolvate:a) Aflămb) Aflămc)
I. Complete The Sentences Below With The Correct Form Of The Verbs In The Box. (1p) mix; Get; Pick; Look 1. If The Tickets Go On Sale At Nine, We'd Better .....
Determinati: A) Cate Nimere De Doua Cifre Exista;dar De 3 Cifre B) Cate Numare De Forma A7b Exista C) Cate Numere Naturale De Trei Cifre Existe, Stiind C
Transformă Cuvintele Date În Substantive. Urmărește Modelul.Model: Frumos → Frumusețe Intră Intrare• Liniştită →• Citesc →• Cuminte →• Aminteau →• Bătrân →• Scr
Im Reperal Cedeziam XOy Se Consideră punctele A (2, -1), B(4,5),O(0,) de Termine Cooldamatele Vectorilor OA Și AB
CuCompletează Semnele De Punctuație Care Lipsesc:Mă Trezește Mama Într-o Dimineaţă Din Somn Cu Vai-nevoie Zicându-mi OScoală O Duglișule Inainte De Răsăritul So
Hidrocarbura Cu Formula C10H10 Care Contine In Moleculă O Grupă Fenil Şi Prezintă Izomerie Geometrica Se Numeşte. A. 1-fenil-1-butina; B. 1-fenil-2-butină; C. 1