RO Study
👤
Tazowsky
Tazowsky
22-02-2019
Matematică
a fost răspuns
Exercițiul 6, repede va rog!
Răspuns :
Tcostel
Tcostel
22-02-2019
x ∈ (0°, 90°)
cos x = √3 / 2
⇒ x = 30°
⇒ tg x = tg 30° = √3 / 3
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 71+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Cum Imi Dau Seama La Impartirea Unei Fraze Daca Trebuie Sa Incercuiesc Virgula Ca Fiind Element De Legatura ???? Uneori Trebuie Incercuita ,alteori Nu .... A
Ce Functie Sintactica Are Substantivul Tema Din Secventa M-am Plictisit De Tema?
Ajutor ! Nu Stiu Cum Sa Plasez Functia Pe Grafic , De Exemplu Am F(x) = 2·X-4 1. Fac F(1)= 2·1-4=2-4=-2 (1;-2) F(-1)=2·(-1)-4=-2-4=-6 (-1;-6) Asta S
Rezolvați Ecuația Log Baza 2 (x2+1)=log Baza 2 Din5
Alexa1234a acum 2 Minute | Alexa1234a A Întrebat: Am O Întrebare. Este Bună Acestă Introducere Într-o Compunere Argumentativă. (Pt. Clasa A 8 A, Genul Dramatic)
Ma Poate Ajuta Si Pe Mine Cineva Cu Niste Propozitii Frumoase Potrivite Pentru Argumentarile La Opera Epica,lirica,pastel,basm,balada,fabula Si Doina?Luni Am Ex
Un Nor Ocupa Un Volum De Un Km3 Cu O Densitate A Apei De 0,2g/m3 1)Care Este Volumul Norului In Milicubi 2)care Este Greutatea Apei Din Nor In N 1m=3,281ft(pici
Am Nevoie De O Compunere Despre Romania In Turca (daca Nu,in Romana Ca Traduc Tema Urgenta Fiindcă Fac Turca În Vacanta! Mulțumesc!
Va Rog Sa Ma Ajutati!!!
Va Rog Frumos 4 Punctul B E Super Important Am Nevoie De Raspuns Urgeent Dau Coroana Primului Raspuns Va Rog Frumos Ma Bazez Pe Voi