RO Study
👤
Dariiiaaa0
Dariiiaaa0
22-02-2019
Fizică
a fost răspuns
1 2 3 dau coroana mă abonez
Răspuns :
TheSeeker
TheSeeker
22-02-2019
prima poza 2 si 3 a doua poza 1
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 64+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Gaseste Un Numar Mai Mic 3 Decat Diferenta Numerelor 14 Si 6,15 Si 9,12 Si 3,
Mama,tata,fiul Si Fiica Au Impreuna 184 De Ani.aflati Cati Ani Are Fiecare Stiind Ca:mama Are Cu 5 Ani Mai Putini Decat Tatal,mama Are De Doua Ori Plus 2 Ani Va
Suma A Doua Numere Este99.dupa Ce Se Scade 34din Fiecare Unul Din Numere Devine 21 .Care Sunt Numerele?
Analiza Morfologica Si Sintactica A Cuv. "Drojdiei De Bere" Din Enuntul : "Mirosul Drojdiei De Bere Ma Inzdraveni"
Sall...puteti Sa Imi Dati Niste Idei Pentru Blog:pregatiri Pentru 8 Martie.1zi.....2zi....3ziiipleeezzzz
Transformati Constructiile Pasive De Mai Jos In Constructii Active Si Aratati Ce Parti De Propozotie Devin Subiectul Si Complementul De Agent :-Macheta A Fost F
Sunt Niste Lucruri Asa De Neinsemnate Cand Le Pui Fata In Fata Cu invatatura Cealalalta Sufleteasca ,pe Care Ne-o Da Domnu! spune Care Sunt Pronumele
1). Rezultatul Calculului 22 La Puterea 2011 : 22 La Puterea 2010 + 3 La Puterea 4 - 103 Este.... 2). Daca A = 5 Si B+c-d=9, Atunci A ( B+c) - Ad Este.... . 3)
Va Rog Frumos Sa-mi Spuneti Functia Sintactica A Cuv. Dansa, Din Enuntul:...n-am Mai Dat De Dansa Nicairi. Va Rog E Urgent
2. In Parc S-au Sadit 4860 Panselute. Dintre Acestea 2600 Sunt Albe Si Rosii, Iar 2500 Sunt Rosii Si Galbene. Cate Panselute De Fiecare Culoare S-au Sadit in