RO Study
👤
Danibani38
Danibani38
21-02-2019
Engleza
a fost răspuns
read and match in your notebook
Răspuns :
Erzsebetsuller
Erzsebetsuller
21-02-2019
Cred ca 1 cu b
2 cu c
Și 3 cu a
Sper ca te-am ajutat!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 65+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Suma A Doua Numere Este 124.520 . Ce Suma Se Obtine Daca La Un Termen Se Aduna 53.410, Iar La Celalalt 1110.215 ? DAU COROANA !
Care Este Prețul Unui Obiect Care După O Ieftinire De 10 % Și O Scumpire De 10% Prețul Este De 2000 Lei .
Unde A Aparut Prima Data Alfabetul:}}}}
Construieste Enunturi In Care Sa Folosesti Doua Expresii/locutiuni In Care Sa Includa Cuvântul A Pune
Scrieti Cel Mai Mic Numar De Forma Abc Def, Unde Cifrele Sunt Distincte, Iar Produsul Lor Este 0. Va Rog Sa Ma Ajutati Am Nevoie Urgend De Un Raspuns.
Alcatuieste Cite O PropoItie Cu Cuvintele : Suav,sublim,tenacitate,magnetica,afabil,empatie,luminescenta,a Radia,a Persevera,a Pleda.
Daca Adun Doua Numere, Obtin Suma 77, Iar Daca Le Impart, Obtin Catul 6. Care Sunt Cele Doua Numere?
Scre Cel Mai Mare Nuar Natural U Sase Cifre Indentice Si Scrieti Cel Mai Mare Numar Naturl Cu Sase Cifre Distincte
Scrie Cate Patru Numere De Patru Cifre Diferite:consecutive Dintre Care Unul Sa Fie 3987
Descrierea Unei Carti, Cum Arata Coperta, Culoare Etc...va Rog Da-ti Raspunsul Cat Mai Repede. Dau Coroana