RO Study
👤
Teslaru
Teslaru
20-02-2019
Engleza
a fost răspuns
Dau coronița
Exercițiul 15
Răspuns :
Soniasalaj
Soniasalaj
21-02-2019
3.heavily
4.dark
5.patient
6.suddenly
7.quick
8.as fast
9.nervous
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 61+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Se Consideră Trapezul Isoscel ABCD, AB || CD, AD Congruent Cu BC Congruent Cu CD, Masura Unghiului DAB Este 80 De Grade, E Nu Apartine (BD), Cu DE Congruent Cu
In Timpul ....., Muschiul Diafragm Se Contracta Si Volumul Cavitatii Toracice ...... . A Fost La Bac, Biologie Animala Si Vegetala.
Trebuie Sa Fac O Compunere In Engleza Despre O Excursie In Rusia De 200-400 De Cuvinte Pls Dau Multe Puncte
Am Nevoie De Trei Termeni Din Familia Lexicala A Cuvantului Frunte. Este Urgent!!!!!!!!!!
Ajutor La Exercitiu Repede Ca Nu Stiu
DAU COROANA PRIMULUI CARE RASPUNDE CORECT:Vreau Si Eu Niste Derivate Cu SUFIXE AUGUMENTATIVE PRIN CARE AR PUTEA FI DESCRISI URIASI SUFIXELE SUNT :-ANDRU ;-OI;-
Suma Mai Multor Numere Intregi Consecutive Este -5.Scrieti Numerele,stiind Ca Cele Negative Sunt Mai Multr Cu Unul Decat Cele Pozitive.
Ce Numar Inmultit Cu El Insusi Da Rezultatul 32,6041?
Am O Masa Cu Laturile De 80 Cm Si Cu Lungimea De 90 Cm.Cat Ne Da Daca Adunam Laturile In Total Si Le Inmultim Cu 2 Si Daca Adunam Lungimea In Total Si O Inmulti
Completeaza Spatiile Punctate: 1. Subiectul Logic Al Propozitiilor In Care Verbul Se Afla La Diateza Pasiva Are Functia De........ 2.Verbul La Diateza Pasiva La