RO Study
👤
Anonim
Anonim
20-02-2019
Matematică
a fost răspuns
problema 10, dau 25 de puncte.
Răspuns :
Аноним
Аноним
20-02-2019
207x3=621(primu nr)
538x2=1076(al doilea nr)
SPER CA TE-AM AJUTAT
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 17+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Comenteaza In 60-100 De Cuvinte Urmatoarea Secventa Din Text:Mi-era Dor De Mine Cand Eram Mica....de Traista Pe Care Mi-o Facea Mama,din Saltea Rupta....de Ghet
Propozitii Cu Adjectiv Exprimat Prin Subiect, Atribut, Complement, Nume Predicativ Numeral Exprimat Prin Subiect , Atribut, Complement, Nume Pr
Cum Se Afla Aria Totala Si Si Volumul Unei Piramide Patrulatere Regulate Cu Perimetru Bazei De 16 Cm Apotema Piramidei De 5 Cm Si Inaltimea 9cm
Cum Este Supranumita Privighetoarea?
A) Aratati Ca Daca Doua Nr. Naturale Nenule Sunt Direct Proportionale Cu Cel Mai Mare Divizor Comun Al Lor Si Cel Mai Mic Multiplu Comun Al Lor, Atunci Unul D
Hei, Ma Puteti Ajuta La Comentarea Proverbului:"Sapte Lei Suta De Raci Si Pescarii Tot Saraci"Merci Mult :**
2 Stilouri, 3 Radiere Şi 4 Pixuri Costă 41 Lei,un Stilou, 6 Radiere Şi 2 Pixuri Costă 34 Lei,7 Stilouri, 5 Radiere Şi 8 Pixuri Costă 85 Lei.Cât Costă Fiecare Ob
Cate Numere De Forma 1ab Se Divid Cu 5 Si 4?
Conditia Exercitiului Este :Raza Unui Cerc Este De 10 Cm . Punctul O Este Centrul Cercului . Care Este Potizia Punctului M Fata De Cerc , Daca : a) MO=7,5cm
Raportul Dintre Numarul Cazurilor Favorabile Si Numarul Cazurilor Posibile Ale Unui Eveniment Este?