RO Study
👤
Lorenamisaila
Lorenamisaila
19-02-2019
Biologie
a fost răspuns
La punctul C ma puteți ajuta?
Răspuns :
Anadraguleanu
Anadraguleanu
22-02-2019
Eu cred ca iarna, ca la ceilalte plante, circulația si respirația sunt reduse deoarece ele vor să-si conserve resursele pentru a supraviețui iernii.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 48+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Aflati Trei Numere Naturale Stiind Ca Daca Se Imparte Al Doilea La Primul Se Obtine Catul 5 Si Restul 5 Iar Daca Se Imparte Al Treilea La Primul Se Obtine Catul
1 Supra 2 Ori X Minus 6 Pe 11 Egal Cu 7 Pe 221/2•x-6/11=7/22URGENT!!!
Stiind Că 9 Kg Mere Costă 37,35 Lei, Atunci 6 Kg Mere Vor Costa Lei.
B) Aflați Cel Mai Mare Număr Natural De 5 Cifre Diferite, Cu Produsul Cifrelor 0.
6 Ore Dintr-o Zi - O Zi 24 De Ore Un Anotimp Dintr-un An- Un An 12 Luni 12 Ore Dintr-o Zi- O Zi 24 Ore O Ora Din Orarul Unei Zile De Școala- 4 Ore De Școala
23. Suma De 124 De Lei A Fost Incasată În Bancnote De 1 Leu, De 2 Lei Și De 5 Lei. Câte Bancnote Sunt De Fiecare Fel, Dacă Cele De 5 Lei Sunt Cu Trei Mai Multe
Mă Gândesc La Un Număr, Adaug 36, Scad 48 Si Obtin 17. Afla Numărul. Plzz Repede
DAU COROANA, VA ROG REPEDEEPrecizează Valoarea Morfologică Și Funcția Sintactică A Următoarelor Cuvinte Din Text Fine Deodatăzilei Se Auzi Sunând Ca Un Păienjen
Va Rog Va Rog Va Rog
Aparatul Circulator - Inima: Rezumat Revoluția Cardiacă (ciclul Cardiac - Sistola Atrială, Sistola Ventriculară, Diastola Generală)