RO Study
👤
Deeenyyy13
Deeenyyy13
18-02-2019
Limba română
a fost răspuns
rezumat despre scoala mea
Răspuns :
Pistruir86
Pistruir86
18-02-2019
povestește doar despre lucrurile importante, fara dialog, fara adjective, fara citate... succes
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 76+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Se Hidrolizeaza 100 Grame Din Tripeptidul Glutamil-valil-alanina.Aminoacizii Se Titreaza Cu 500ml NaOH 2M.Care E Puritatea Tripeptidului Hidrolizat?
Se Da Un Numar Natural. Cerinţă Calculaţi Suma Cifrelor Numărului Dat. Date De Intrare Programul Va Citi De La Tastatură Un Număr Natural. Date De Ieşire Progra
La Mate:am Facut Corect,nu Vreau Sa Fie Gresesita La Romana:Un Text Cu Titlul:Vacanța MareE URGENT!!! MULRUMESC!!! (e La Mate Si La Romana) Exemplu: Unu Raspund
96 Ore=? Zile VA ROG!!!
Salut ! Ma Puteti Ajuta Cu Subpunctul B De La 3 ? Multumesc Anticipat.
Din Vacanțele Lor, Sebastian Și Cristian Au Cumpărat Împreună 17 Vederi.Află Câte Vederi A Cumpărat Fiecare Băiat, Știind Că Sebastian Are Cu 3 Mai Puține Decât
Exercitiul1. DAU COROANA
O Compunere In Engleza Despre Ce Am Facut In Ultima Vacanta.Eu Deja Am Facut-o Dar Mai Vreau Idei.Mersi Pt Ajutor!
In Doua Cutii Sunt 54 Jetoane. Dacă As Dubla Numărul Jetoanelor Din Prima Cutie Cu Jetoane Luate Din A Doua , Ar Mai Rămâne În A Doua Cutie Cu Doua Jetoane Mai
Lungimea Laturi Unui Triunghi Sunt 9 Cm ,12 Cm ,15 Cm . Aria Triunghiului Este...