RO Study
👤
Anonim
Anonim
18-02-2019
Limba română
a fost răspuns
vreau raspuns doar la e) dau coroana
Răspuns :
Andreeaandreea2387
Andreeaandreea2387
19-02-2019
POT STABILI INTRE STATUL INITIAL AL ZANEI INITIALA MUNCI
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 52+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Vreau Si Eu Va Rog Un Scurt Referat In Engleza Despre Micul Dejun!!
Cerința Se Dau 2 Numere Naturale. Calculați Suma / Diferenţa Lor. Date De Intrare Fișierul De Intrare Calcmare.in Conține Pe Prima Linie Numărul A, Pe A Doua Li
B=64 +2.(1+2+3+...+63) Pătrat Perfect
Sarea Gema Este Unul Dintre Cele Mai Raspandite Minerale Din Tara Noastra.Din Salina Slanit Prahova Sau Extras 50t De Sare Care Contine 5000kg De Impuritati.Cal
O Celula Se Divide Mitotic 2n =46 Cromozomi. Câte Cromatide Se Găsesc În Toate Celulele Din 2 Diviziuni? Va Rooog Ajutați-mă Repede
3. Citește Următoarele Formulări Și Încercuiește Litera Din Dreptul Cuvintelor Carealcătuiesc O Propoziție. Scrie Această Propoziție.a) Elevii, Simpatici, Toți,
Alcatuiti Un Text Argumentativ In 150-300 De Cuvinte Despre Filme Daca Ne Influenteaza Sau Nu Altitudinea . Va Rog Frumos Este Urgent
Scrie Paranteze Pentru A Obține Expresii Adevărate:...b)2+2×2+2×2-2:2=6......(cele Cu Punctele De Suspensie..., Le-am Făcut)
In Paralelipipedul Dreptunghic ABCDA'B'C'D' Avem AA'= AB=4 Radical 3 Si BC=4CM .Aflați Măsura Unghiului Format De Dreptele a) M( BC'; AD) B) M(DD';A'B) C) M(AC
Arătați Ca Numărul C= 81+2•81+3•81+...+49•81 Este Pătrat Perfect.