RO Study
👤
Niculazar
Niculazar
18-02-2019
Limba română
a fost răspuns
Cuvântul opus al cuvantului ,a cere.
Răspuns :
XPaulV
XPaulV
18-02-2019
a cere ≠ a da , a dona , a dărui
Answer Link
Aricookie94
Aricookie94
18-02-2019
a cere~a da, a dona, a darui
sper ca te-am ajutat!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 46+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Prin Ce Se Deosebește Mazurca De Polonezava Rog. Dau Coroana.........
Valosres Morfologica A Cuv. Colorate
Creează Un Text Din Patru Enunțuri Pe Baza Unei Imagini Din Manual Pagina 66 Utilizează Cel Puțin Două Pronume Personale.
DAU CORONĂ Și 5 Stele Aflaţi M(<A) Dacă Măsurile Unghiurilor B Şi Cale Triunghiului ABC Sunt Egale Respectiv Cu: A) 20°47' Şi 73°28'; C) 120°21' Şi 32°54'; E
Cine Ma Poate Ajuta ?
Va Rog 100 De Puncte Dau. In Figura Alăturată, Punctele M Şi N Aparțin Segmentelor AB Şi AC, AM AN Astfel Incat Demonstrează Că: AM MB W AN NC B) BM CN M
Scrie Însușiri Care Se Caracterizează Pe Bogdan Și Daniel Ioana Din Cine Nu Are O Soră Sa Împrumute De Irina Gliță Dau Coroana
1. Alege Varianta Corectă: Acţiunea Şi Reacțiunea Se Aplică/nu Se Aplică Aceluiaşi Corp. b Acţiunea Şi Reacţiunea Au/nu Au Acelaşi Sens. Acţiunea Şi Reacţiunea
Într-o Zi, Toţi O Zi, Toti Nepoţie Bun -au Adumat In Gradina Ei. Unica A Uiles 24 De ^^ Рече Лі 2 Caise, Pe Care Le-a Împos Ne I Mod Egal Nepotilor, Fie Imind A
Scrie Trei Enunţuri În Care Să Enumeri Însușiri Ale Unor Personaje Cunoscute. Exemplu: Alice Are Următoarele Însuşiri: Curioasă, Curajoasă, Prietenoasă.