RO Study
👤
Negrescu
Negrescu
17-02-2019
Matematică
a fost răspuns
Rezolvați in R problema: c)
Răspuns :
Robertiosa
Robertiosa
17-02-2019
Aceasta este rezolvarea!!!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 36+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
15% Din 78.Vreau Si Calculele/
Ce S-ar Intampla Daca Un Rau Important Ar Seca?Spuneti 5 Chestii Care S-ar Intampla.Eu Am Zis Deja 2 Anume Animalele Vor Muri Si Oamenii Vor Muri.
Fie Numerele:136 ,124,139,176,130,131 Si 189.a) Care Numar Este Cel Mai Mic? B) Care Numar Este Cel Mai Mare?
Intr-un Magazin,la Deschidere,sunt 1600 Kg Zahar. Seaara La Inchidere Magazinunului Se Constata Ca S-au Vandut 805 Intregi Si3 Supra 4 Kg.ce Cantitate De Zahar
IMPARTITI NUMARUL 106 IN PARTI DIRECTPROPORTIONALE CU NR O,(3),2SI 1,2.
Se Considera Functia F:R-->R, F(x)=3-2x .b)Calculati Suma S=f(0)+f(1)+f(2)+...+f(100). As Dori Sa-mi Explicati Modul De Rezolvare ,calculele Etc. Multumesc!
Ma Puteti Ajuta Cu Caracterizarea Lui Nae Din D-ale Carnavalului . Multumesc Anticipat
Scrie Numarul 613 Ca O Suma De Trei Termeni Astfel Incat Fiecare Termen Sa Fie Cu 1 Mai Mare Decat Dublul Numarului Precedent.Ajutati-ma Va Rog!!!!
Se Considera Functia F:R→R,f(x)=3-x Si Un Sistem De Axe De Coordonate XOy.Calculati Distanta De La Punctul O La Dreapta Care Reprezinta Graficul Functiei F.
Analizati Cuvintele :oarecineisi i-anu-limbracandu-ll-acelor de El ce-l Multumesc Mult Cat Mai Repede