RO Study
👤
Anonim
Anonim
16-02-2019
Matematică
a fost răspuns
Cum aflu latura unui cub dacă cunosc volumul
Răspuns :
Mariucaaaaa64
Mariucaaaaa64
16-02-2019
volumul cubului=L³
dacă știi volumul îl pui la puterea a treia și rezultă latura.
Ex.: Volumul= 27 = 3³ rezultă că latura=3
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 88+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Nr. De Ore Intr-un An:Spălatul Pe Dinți-Mâncatul-Cititul-Joaca-Studiul-Privitul La Televizor-Somnul-Estimați Câte Ore Faceți Aceste Lucruri Pe An?DAU CORONIȚĂ Ș
Stefan A Cheltuit 108 În Două Zile. Aflati Suma De Bani Cheltuită A Doua Zi. a Aceasta Reprezintă 44% Din Suma De Bani Cheltuită În Prima Zi.
Recunoaște Complementele Circumstanțiale De Loc Din Enunțurile De Mai Jos . a. Alerg Spre Parc. b. Undeva , În Urma , În Zare, Se Vedeau Dealurile Ondulate. c.
C+ C =12 Rezolvare Pt Cls 1
Mă Puteti Ajuta Si Pe Mine?îmi Trebuie 4,5 Propozitii Din Expresile :cine Se Trezeste De Dimineata Departe Ajunge , Lupul Isi Schimba Părul Da Năravnul Ba , Apa
2Este Adevărată Relaţia Următoare? De Ce?0:43 = 4 3:0Vă Rog Mult De Tot Dau Coroană
Cat Este 11-[-1+3-(-3+15)-7] ?Explicați.mi Va Rog Cum Se Procedează Cand E Minus In Fata Parantezei Deoarece Nu Am Inteles De Ce Se Schimba Semnul
Exercițiul 3 Va Rog Dau Coroana Și Puncte❤❤
Suma A Doua Nr Este 226. Dacă Din Primul Scădem 22 Și Din Al Doilea Scădem 52, Atunci Diferența Dintre Nr Obținute Va Fi 12.Sa Se Afle Nr. GRAFIC VA ROG!
Sfert16:4248:4=220:4=51. Fluviul Dunărea Izvorăşte Din Germania Și La Vărsarea În Marea Neagră Formează DeltaDunării. Traversează Zece Ţări Şi Patru Capitale Eu