RO Study
👤
Aelena665
Aelena665
14-02-2019
Matematică
a fost răspuns
Cat este rad din 256
Răspuns :
StefanGroparu21
StefanGroparu21
14-02-2019
Sper ca te-am ajutat!
Answer Link
Augustindevian
Augustindevian
14-02-2019
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
Answer Link
VEDEÈšI TOATE RÄ‚SPUNSURILE ( 51+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
O Compunere Cu Titlul 'ora Ideala De Romana',multumesc,am Nevoie Urgent De Ajutor
Se Poate Va Rog 2 Citate Critice Despre Marin Preda? Am Gasit Decat Un Citat De La Eugen Simion...si Nu Este De Ajuns. Multumesc
Un Elev Are De Rezolvat Niste Probleme De Matematica Intr-un Anumit Interval De Timp. Daca Ar Rezolva Cate 4 Probleme Pe Zi, I-ar Ramane 7 Probleme Nerezolvate,
Cristina Are 17 Margele Rosii, Ceea Ce Inseamna Cu 8 Mai Multe Decat Margelele Verzi.Pune Intrebarea Astfel Incat Rezolvarea Sa Se Poata Scrie Prin Exercitiul:
De Ce Cand Pui Termometrul Sub Brat Mai Intai Scade Lichidul Rosu Si Dupa Urca?
Suma A 3 Numere Este 986. Sa Se Afle Numerele Stiind Ca Al Doilea Este Cu 2 Mai Mare Decat Primul Si De Doua Ori Mai Mic Decat Al Treilea. Rapidd, Va Roog!
Un Autoturism Parcurge 330 Km In 6 ore. Cati Km Va Parcurge In 9 Ore De Mers ,dac
Neologisme Pentru Cuvintele:citet - a Mangaia - ÃŽnserare -E URGENT!!! VA ROG!! SI INCERCATI SA FIE CAT MAI CORECTEE! :*
Stie Careva Sa Imi Rezolve Ecuatia: 3(x+1Supra2)totul La A2a+1supra4=19. Am Nevoie De O Solutie Urgentt ...va Rog..
Cine Imi Face Si Mie O Propozitie In Romana/si Apoi Tradusa In Engleza (care Sa Contina Un Verb Si Un Pronume Personal) La Forma Interogativa/negativa/viitoare.