RO Study
👤
M1DaL
M1DaL
14-02-2019
Matematică
a fost răspuns
0,5 este mai mic sau mai mare decât 0 ?
Răspuns :
Trandafir881
Trandafir881
14-02-2019
0,5>0
sper că te-am ajutat!!!
Answer Link
Maverickarcher
Maverickarcher
14-02-2019
Am scris pe axa nr 0,5 si observam ca 0,5>0.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 83+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Formulați Sase Enunțuriin Care: a) Atributul Sa Fie Exprimat Prin Substantiv, Adjectiv Si Numeral Cu Valoare De Advectiv b) Complementul Sa Fie Exprimat Prin
1.Andreea Isi Cumpara O Bluza Care Costa 85 Lei.Ea Plateste La Casa Cu O Bacnota De 100 Lei .Aratati 3 Moduri Diferite De A Primi Restul . 2.Cate Zile Au In To
O Furnica Se Deplaseaza Pe Apotema (VM) A Unui Obiect In Forma De Piramida Patrulatera Regulata De Varf V Si Baza ABCD,punctul M Fiind Mijlocul Laturei (BC).Se
Gaseste Al Doilea Vers Din: 1.Romani Suntem Si Vom Fi 2.Catelusul Azorica 3.In Lumea Cartii Am Intrat 4.Iepuras Auras
In Care Regiune Climatica Se Afla Orasele Melbourne Si Perth Din Australia. Please!
Alcatuieste Un Text Despre Vara.Foloseste Si Grupurile De Cuvinte.albastru-fumuriu,argintul Jucaus Al Soarelui,mireasma Boabelor Coapte.Maxim 6 Randuri
De Tradus In Engleza. Nu De Pe Google Translate. "Pur Si Simplu Cateodata In Spatele Zambetului Meu Se Ascunde Prea Multa Durere. Saptamanile Astea Am Pierdut F
Buna. Vreau Si Eu Un Dialog In Franceza, Intre Un Copil Si Tatăl Său, In Care Acesta Să-i Ceara Acordul Pentru A-l Lăsa Sa Meargă La Un Concert.
Un Număr Natural X, Format Din Exact Două Cifre, Este Numit Sub-număr Al Unui Număr Natural Y Dacă Cifrele Lui X Apar, În Aceeași Ordine, Pe Ranguri Consecutive
Alcatueste Propozitii Cu Expresiile: De-a Ascunselea, Pe Furis