RO Study
👤
Coiohggi76
Coiohggi76
13-02-2019
Engleza
a fost răspuns
DAU COROANA!!! exercițiu 3
Răspuns :
Crasma2002
Crasma2002
13-02-2019
2,3,6,9,1,8,7,4,5
Asta e ordinea
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 64+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Rezolvă Problema Cu Plan. La O Cantină Sau Adus 456 L De Suc De Mere. Și 265 L De Suc De Struguri. Într-o Zi S-a Consumat 3/7 Din Tot Sucul. Cât Suc A Rămas? V
Analizează Verbele: Am Bocit- ; Invățăm- ; A Inscris- ; A Aruncat-; Am Mirosit- . La Ce Persoana Este Și Ce Număr Singular Sau Plural
Descrie Apele Subterane Şi Rolul Lor În Natură, Indicînd: a) Noțiunea De Ape Subterane; B) Patru Categorii De Ape subterane; C) Patru Surse De Poluare A Apelor
VA ROG URGENT DAU COROANA 5 STELE FOLLOW SI INIMA
Scrie Semnele Potrivite Și Paran 6 6 6 6 6=7
Dau Coroana.Am Nevoie Urgent:>
Precizeaza Numarul Zecimilor,numarul Sutimilor, Si Numarul Miimilor Pentru Pentru Urmatoarele Fractii Zecimale: A) 0,38 B) 1,107 C) 23 D) 45,382
4 Răspunde La Întrebări. A) Ce Însușiri Avea Peștișorul Prins De Pescar? B) Ce Dorințe I-a Îndeplinit Peștișorul Nevestei Pescarului? C) Ce A Înţeles Pescarul D
Transformați In Radiani Următoarele Arce Măsurate În Grade Sexagesimale225 Grade 750 Grade
B. Desparțiți Frazele In Propoziții, Precizați Felul Lor Si Contrageți-le In Partea De Vorbire Corespunzātoare: A. E Bine Să Ştii B. Cine Adunā La Tinerețe Are