RO Study
👤
Clara7884
Clara7884
12-02-2019
Matematică
a fost răspuns
Ex nr 3 pliisss dau coronita
Răspuns :
Anto6329802
Anto6329802
12-02-2019
Sper ca te-am ajutat!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 62+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Utilizati in Enunturi dezvoltate , Adverbele Propuse cu Functiile Sintactice date lesne nume Predicativusor Complement Circumstantial De
10.Aflati Lungimea Muchiei Unui Cub, Daca Volumul Cubului Este Egal Cu:a)64 Cm³; b)343 Cm³ C)729 Cm³va Rooog Mult Aajuuutatimmaa!!!!
Ce E Piciorul Bisectoarei?
MULTIMEA SOLUTIILOR REALE ALE INECUATIEI 3X-1≤8 ESTE INTERVALUL .......
Care E Diferenta Dintre Celulele Sexuale Si Cele Din Restul Corpului ?(genetica)
Un Text Argumentativ Despre Modul In Care O Intalnire Poate Ne Influenta In Mod Miraculos , Existenta . Pleaseeeeeeeeeeeee .
Buna! Ziceti-mi Si Mie Animale Care Incep Cu Fiecare Litera Din Alfabet CU FIECARE NEAPARAT!!!!!! Ex A -arici b-balena c-caine si Asa Mai Departe P
Stiind Ca X1 Si X2 Sunt Solutiile Ecuatiei X²-2014x+1=0,sa Se Calculeze [tex] \frac{1}{ X_{1} } [/tex] + [tex] \frac{1}{ X_{2} } [/tex].
Buna! Imi Poate Prezenta Cineva Un Schelet Al Unui Text In Care Trebuie Sa Ne Exprimam Opinia Despre Titlul Unei Opere? Nu Prea Inteleg Ce Pasi Trebuie Sa Urmez
Prin Deshidratarea 2-butanolului Se Formeaza Substantele A,ca Produs Majoritar, Si B , In Cantitate Mult Mai Mica.Prin Reactiile Substantelor A Si B Cu Acid Bro