RO Study
👤
Axing
Axing
09-02-2019
Limba română
a fost răspuns
transcrie două neologisme din strofa aceasta
Răspuns :
Bredi41
Bredi41
09-02-2019
unul dintre cuvinte este diform
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 55+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
7.Scrie Cuvintele Cu Sens Opus ,apoi Alcătuiește Propozitii Cu Aceastărăutate =......zgarcit=........egoism=.........devotat =........dau Coroana Repedee
Ultimile 2 Propozitii Va Rog Frumos, De Tradus In Romana, Fara Google Trasnlate Va Rog Ca Asa Puteam Si Eu.
Alcătuiește Trei Propoziții Care Sa Introduci Cuvântul Iarna , La Sfârșitul Căruia Sa Pe Rand Semnul Exclamării Puncte Semnul Întrebării
Scrie O Compunere De Minim 150 De Cuvinte În Care Să Imaginezi Modul În Care Ar Putea Fi Percepută Planeta Pământ De Către Un Călător Extraterestru Valorificând
Plz Dau Coroana Va Rog Repede Dau Orice Nu Mint
Mă Ajută Cineva Cu Acest Ex. ?
Rodica A Dăruit Jumătate Din Banii Care Îi Avea Pe Globuri Și Jumătate Din Rest Pe Beteală Știind Că Au Rămas 18 RON Afla Ce Sumă A Avut La Începutpls Dau Coron
2. Fie Numărul 423, 16902 Cifra Zecilor Este ....am) Cifra Sutimilor Este...arhie Numărul Sutimila Este ...asi Partea Intreagă Este ....VA ROG DAU COROANA
3 Paranteză 2x Plus 1 Închidem Paranteza Minus 5 Egal 2 (1-x)+x+7
A. 60 De PuncteRE1. Notează Un Substantiv Propriu Şi Un Substantiv Comun Care Numesc Personaje Ale Fragmentului Dat. Va Rog Ajutorrrrrrrrr