RO Study
👤
Dumytors
Dumytors
14-02-2015
Engleza
a fost răspuns
Ce este break ca verb?
Răspuns :
Irinadeea
Irinadeea
14-02-2015
break= a rupe .........................................
Answer Link
Conduracheeric
Conduracheeric
14-02-2015
INSEAMNA A SPARGE..., A RUPE, A SEPARA
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 33+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Sariti Punctele De Echilibru Și Desimați Planul Fasilor (orbitale Din Planul Fasilor) Într-o Vecinatate A Acestor Echilibre 1) *-**-0 2)*-8XX=0 3)=(x0), X=0 (1x
Am Nevoie Azi Vă Rog Să Mă Ajutați !
Fragme 18 Redactează O Compunere De Aproximativ 20 De Rânduri, în Care Să relatezi O Faptă Deosebită Pe Care Ar Fi Putut-o duce La Îndeplinire Aleodor, În Timp
11. Calculează Diferenţa Dintre Încincitul Lui 9 Și Sfertul Lui 36. A. 49; B. 45; C. 63; D. 36.
Desfășurarea Acțiunii Punctul Culminant Și Deznodământul La Textul D-l Goe Vă Rog
3. Desenează O Dreaptă G, Un Punct F Situat Pe Dreapta G, Un Punct D Exterior Dreptei G Şi Un Punct H Situat De Aceeaşi Parte A Dreptei G Ca Şi Punctul D.va Rog
X La A2a-6x+8=0 ->Gf Intersectat Cu Ox Si Gf Intersectat Cu Oy ,axa De Simetrie, Y Minim Sau MaximDau Coroana
Un Inginer Arhitect A Proiectat Un Bloc De 25 De Etaje, Cu Înălțimea Parterului De 5 Metri Şi Cu O înălţime De 3 Metri Pentru Fiecare Etaj. Ce Înălţime Va Avea
6. Aflați Măsura Unui Unghi, Dacă Măsura Suplementului Său Este: A) De 3 Ori Mai Mare; C) Cu 50° Mai Mare; B) De 5 Ori Mai Mică; D) Cu 150° Mai Mică.
Exercițiul 3 Va Rog Frumosssssss! Am Nevoie Urgent !