RO Study
👤
Snhssgeggsnz
Snhssgeggsnz
07-02-2019
Matematică
a fost răspuns
Ajutorrr dau coroana și puncte urgent
Răspuns :
Florina5982
Florina5982
08-02-2019
.........................
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 19+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ma Ajutati Si Pe Mine? Daca Nu Se Vede Poza, Sa Imi Spuneti!
Un Corp De Masa M=1 cade De La Inaltimea H=1 M Pe Un Resort vertical Care Se Comprima Cu X=10 Cm. Se Considera . Constanta Elastica A Resortului Are Valoarea:
Tata,mama Si Fiica Au Impreuna 113.Tata Este Cu Un An Mai In Varsta Decat Mama,iar Fiica Este Cu 32 De Ani Mai Tanara Ca Mama.Calculati Cati Ani Are Fiecare.
Daca 2x=1 ,calculeaza ---- --- 3y 2a) X=.... --- Yb)2x-y=.... --------- x+y
Un Pix Si Un Stilou Costa 5 Lei,un Stilou Si Un Caiet Costa7 Lei,iar Un Pix Si Un Caiet Costa 6 Lei.Afla Cat Costa Fiecare Obiect.
Raportul A Doua Numere Este 3supra5,iar Suma Lor Este 32.Care Este Cel Mai Mare Numar?
Intr-o Vaza Sunt 81 De Garoafe.Sa Se Afle Nr. Garoafelor Din Fiecare Fel,stiind Ca Galbene Sunt De Doua Ori Mai Multe Decat Cele Albe,cele Albe Sunt Cu Doua Mai
Sa Se Determine Nr Real× Stiind Ca Numerele ×+1;2×+3 Si×-3 Sunt Termenii Consecutivi Ai Unei Progresii Aritmetice
Un Pix Si Un Stilou Costa 5 Lei,un Stilou Si Un Caiet Costa7 Lei,iar Un Pix Si Un Caiet Costa 6 Lei.Afla Cat Costa Fiecare Obiect.
Cine Imi Povesteste Si Imi Explica Pe Dfumul De Munte De Calistrat Hogas ? Va Rog Repede!