Răspuns :
colÈ› alb
Cartea mea preferată este Colț Alba.Aceasta carte este plină de aventuri .Am ales sa prezint aceasta carte deoarece o prietena mi-a prezentat-o.Din acesta carte am aflat povestea unui caine lup care trece prin multe aventuri şi probleme,dar el este un caine lup foarte curajos.Cel mai mult mi-a plăcut atunci când el şi - a găsit o familie.Este Bine sa citești deoarece ,Îți mărește vocabularul ,dar ai și o vorbire coerenta și fluentă
Cartea mea preferată este Colț Alba.Aceasta carte este plină de aventuri .Am ales sa prezint aceasta carte deoarece o prietena mi-a prezentat-o.Din acesta carte am aflat povestea unui caine lup care trece prin multe aventuri şi probleme,dar el este un caine lup foarte curajos.Cel mai mult mi-a plăcut atunci când el şi - a găsit o familie.Este Bine sa citești deoarece ,Îți mărește vocabularul ,dar ai și o vorbire coerenta și fluentă
Cartea mea preferată se numește " Marele Uriaș Prietenos " ,este o carte care mi-a dat un entuziasm în timp ce o citeam , o carte care mi-a aratat imaginația de lăudat a autorului .Am ales să citesc această carte deoarece am auzit multe zvonuri despre aceasta cum că este foarte captivantă si interesantă pentru orice vârstă .Am ajuns să o citesc la îndemnul doamnei bibliotecare care mi-a recomandat-o cu cea mai mare plăcere .Ceea ce am aflat din cartea citită este lumea de dincolo de imaginație , o lume cu totul și cu totul deosebită plină de creaturi inexistente pe lumea în care traim noi , oamenii.Ce mi-a plăcut cel mai mult la această carte este faptul că se fac noi prietenii , niște prietenii care nu se vor uita atât de ușor .
În opinia mea , este foarte bine să citești deoarece orice carte citită îți poate îmbogăți vocabularul cu expresii spectaculoase .
În opinia mea , este foarte bine să citești deoarece orice carte citită îți poate îmbogăți vocabularul cu expresii spectaculoase .