RO Study
👤
Mihai09876
Mihai09876
06-02-2019
Matematică
a fost răspuns
ma ajutati la punctul 7
Răspuns :
Аноним
Аноним
06-02-2019
Răspuns:
10
Explicație pas cu pas: In atasament
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 29+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Scrie Un Text De 10-15 Randuri In Care Sa Iti Exprimi Punctul De Vedere Asupra Necesitatii De A Vorbi Corect Limba Romana Si Aduceti 3 Argumente VA Rogg E Chiar
Va Rogg Am Nevoie De Un Text Despre Dreptul La Famile De O Pagina Va Rogg Imi Trebuie Urgent Până La Ora 10 Fără 15 Min Dacă Se Pote!!!dau Coroana
TUDOR IL INTREABA PE BUNICUL BUNICULE CATI POMI AI IN LIVADA TA BUNICULE RASPUNDE AM 5 PRUNI 10 METRI 2 NUCI SI UN ALUN CATI POMI ARE BUNICUL LUI TUDOR IN LIVAD
Completează Spațiile Libere Cu Informații Selectate Din Text:a) Vulpea Pe Care A Prins-o Nevasta Pădurarului Nu Este Înțelepta, Având În Vedere Că...b)Micul Can
Se Dau Numerele 5 A27 Și 5 684. Scrie Ce Valori Poate Avea A, Astfel Încât: A. Primul Număr Să Fie Mai Mare Decât Al Doilea; B. Primul Număr Să Fie Mai Mic Dec
Ajutorajutor Ajutor Ajutor Ajutor Ajutor Ajutor Ajutor Ajutor Ajutor Ajutor Ajutor Ajutor Ajutor Ajutor Ajutor Ajutor Ajutor Ajutor Ajutor Ajutor Ajutor Ajutor
Se Consideră A={0,2,3,7} B = {x | X€N Şi 2 ≤ X < 5} . Să Se Determine: A) AU B ; A ∩B ; A\ B
Dau Coroană, Stele, Inimi Și 100 De Puncte
Formule Trigonometrice Definitie Exemple
Repede Plsss Dau Corona Plss 4,6 Pls