RO Study
👤
Mamy58
Mamy58
31-01-2019
Matematică
a fost răspuns
Calculeazaa a) 64 : la 8 ori 7
Răspuns :
Ellecryssanthander
Ellecryssanthander
31-01-2019
Rezolvare:
а) 64: 8 × 7=64:8=8×7=56
64:8=8
8×7=56
Răspuns: Rezultatul calcului este 56.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 34+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Vă Rog Frumos, E Urgent Comentariul Literar La Această Doină:" Foaie Verde Mărăcine Codrule De-aș Fi Ca Tine Fericit A-și Fi Pe Lume.Vara- Mi Vii Cu Frunz
Enumera Argumentele Care Adina I-lea Prezentat Adinei Sau Danei(aici Nu Inteleg Ce Scrie Dar Pentru Ambele Va Rog).Eu Nu Cred Că Voi Avea Timp Să Fac Tema Pentr
Conjugă Următoarele Verbe La Prezent Imperfect Perfect Compus Și Perfect Simplu A Alerga A Vedea A Merge A Coborî
Să Comentați Semnificația Următoarei Secvenței:'' Iubirea E Din Altă Lume Și Se Ivește Din Senin, Fără Ca Să Știi De Ce, Se Dă Pe Față,fără Ca Să Știi Cum Și Te
5. Calculează: 5 [(√³)³] [(√³) ³]"; B) [(√5)²]³ · (√5)²³² 3 -3 15 -2 -5 4 A) -7 C) (VTT) (V121): 11 ; D) 5 (√₁4 14 -3 5 E) [(√²)³]³ ·(√₂)* : (√²) ³. 2) 2 4 -9 √
AScrieți Numărul 7 Ca O Sumă De Puteri Ale Lui 2. Scrieți Numărul 31 Ca O Sumă De Puteri Ale Lui 2. Scrieți Numărul 90 Ca O Sumă De Puteri Ale Lui 3. dScrieți N
Vă Rog Frumos Ajutați-mă Dau Coroana Și Puncte Îmi Trebuie Astea 2 Teste Rezolvate S1 Și S2 Sau Dacă Le Găsiți Undeva Rezolvate Să Mi Le Trimiteți Eu Unul Nu L
Va Rog Urgent,dau Coroana
Ce Însuşiri Prezintă Textul? Textul Îl Prezintă Pe Ben Nerăb- dător Să Vină Crăciunel. co. De Unde Ştiu? → ,,se Repezi Emoționat S deschidă Uşa"
READING 1 Look At This Picture. Think About The Questions And Compare Your Answers With A Partner. 1 2 3 What Does The Picture Show? Where In The Picture Is The