RO Study
👤
Denis804
Denis804
31-01-2019
Matematică
a fost răspuns
calculeaza 20:5-63:(-102+99)la a 2
Răspuns :
Leruaeli
Leruaeli
31-01-2019
Răspuns
- 3
Explicație pas cu pas:
=4 - 63 : ( -3)^2 =
=4 - 63 : 9=
=4 -7 = (-3)
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 28+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Traduceti Urmatoarele Propoziti: Am Părul Saten ,Si Ochi Albastri. Sunt Îmbrăcat În Bluza Movulie. Port O Pereche De Blugi Albastri. În Picioare Am O Per
Dati.mi Si Mie Va Rog Cate O Propozitie Cu Cuvintele:klein(mic), Schnell(repede), Schlecht(rau), Alt(vechi), GroB(mare), Gut(bine) Va Roog! Dau Coroana!
Ordonati Cuvintele Ca Să Vă Iasă Propozițiile. Dau Si ❤
Un Avion Parcurge Intr-o Zi O Distanta De 12 Ori Mai Mare Decat Distanta Parcusa De Tren In Cea De-a Treia Zi. Distanta Parcusa De Avion Este De . . . Km.Trenul
Descrie Casa Lui Ion Creanga.
Trei Exemple De Comportamente Animale
Alege, Prin Încercuire, Raspunsul Corect: Diferenta Dintre7102 Si Rasturnatul Sau Este: A) 5895; B) 5995; C) 4995; D) 5085; Diferenta Dintr
Scrieti Pe Caiet Cv. Date.Citit-le Corect Și Precizați,cu Ajutorul Unui Dictionar,întelesul Fiecărui Cv: Camping ,design,marketing,blues,fair-Play,Week-end,Hamb
Scrie Cuvinte Cu Sens Asemănător Pentru Cuvintele: Ridică, Văzu, Jucau Crengile Copacilor ,privi ,luare Aminte, Frumoase ,pretutindeni ,bucurie, Face, Iași Ofer
Afla Perechile De Numere Naturale A Si B Care Verifica Urmatoarea Egalitate a*b+a=6