RO Study
👤
Jol
Jol
14-02-2015
Limba română
a fost răspuns
a da de stire sinonim
Răspuns :
Gfdg
Gfdg
14-02-2015
a da stire= a anunta; a vesti; a instiinta;
Sper ca ti-am fost de ajutor!!!!!!!!!!!!!!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 58+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Help! Write The Correct Plural Form Of The Words:1.child2.man3.woman4.sheep
Buna Ziua ! In Poezia "Lacul" De M.Eminescu In Strofa A 2-1 Exista Un Cuvant Format Prin Conversiune ....care Este Ca Il Caut De Ceva Vreme :| :(
Demonstreaza Intr-un Text De 1/2 Pagina Prioritatea Saltului Fata De Mers La Animale!ajutati-ma Va Rog Foarte Mult!Imi Trebuie Urgent:(((
Unghiul Format De Directiile A Doua Forte Concurente Este A=90°.Cunoscand Valorile Rezultantei F=30N Si A Uneia Dintre Forte F1=24N Determina Valoarea Celeilalt
Care Este Figura De Sti Din Propozitia Firea-si Doarme Somnul Ei
Cum Se Rezolva Problema: Alexandra A Citit 20% Din Lecturile Suplimentare.Calculati Cate Pagini A Avut De Citit Alexandra, Daca Mai Are40 De Pagini
Spuneti-mi Va Rog Un Cuvant Cu care Se Poate Inlocui Cuvantul Pricina Fara Ca Propozitia Sa Se Schimbe :Ei Sunt Nemultumiti Din Pricina Regulilor Impuse. Mult
Determinati Numerele Naturale De Forma Abcd Cu Bara Sus Astfel Incat A+b=c+d=5unde A,b,c,d Sunt Cifre Distincte
Va Rog Ajutati-ma .! Cum Se Transforma Fractiiile 1.25; 1, (42); 1, 3 (22)
1.Cate Numere Naturale Mai Mici Decat 150 Impartite La 20 Dau Restul 7 ?2.Aflati 2 Nr Naturale Care Au Suma 984, Catul 3 Si Restul 4?PS: Va Rog Rezolvarile Comp