RO Study
👤
Dotatop
Dotatop
30-01-2019
Chimie
a fost răspuns
__+__=KOH
help help help
Răspuns :
Pokju8888
Pokju8888
30-01-2019
K2O + H2O = 2KOH
Este reactia de combinare dintre oxidul de potasiu si apa
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 35+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Stabiliți Relati De Hranire ,apărare Si Înmulțire Ale Vietuitoarelor Dintr-o Grădină.
Work In Your Project Groups.imagine A Happy,healty Future. What Will Schools,city Life,food And Sports Be Like? Densing A Poster. Write Short Senteces To Descr
La Un Concurs De Matematica Fiecare Elev A Avut De Rezolvat 6 Probleme Pentru Fiecare Problema Rezolvata Corect Primesti 10 Puncte,iar Pentru Fiecare Gresit Rez
Care Este Rezultatul Calcului (3X)³(e Acolo Sus 4)-(2X²)²
Care Dintre Numerele:840,712,810,900,890 Este Cel Mai Apropiat De Produsul Nr 189si 4?Estimează Produsul Si Verifica Prin Calcul Scris
Aflați Cifra X Dacă 6x Este Număr Prim.Dau Coroana!ex 7
Scoate Ideea Principala Din Textul: Intr-o Zi Intreaga Se Puteau Intampla Atatea, Nimic Nu Era Vizibil. Dimoneata Era Pentru Ferocitate . Atunci , Cu O Noua Ene
Va Rog Faceți Un Text Despre Stiu Ce Stiu Vreau Sa Stiu Ce Trebuie Sa Știu. VAROG DIN SUFLET DAU COROANA
Sa Se Scrie Un Program Pentru Afisarea Triunghiului De Numere Alaturat,unde N Este Numar Natural (n>=5),citit De La Intrarea Standard (tastatura). In C++ 1
O Treime Din Numarul A Este Egala Cu Triplul Numarului B.daca Nr B Este Egal Cu875,afla Nr ,a.