RO Study
👤
Zahamanuela
Zahamanuela
29-01-2019
Matematică
a fost răspuns
Ma puteti ajuta va rog
Răspuns :
Deea1910
Deea1910
29-01-2019
Sper sa fie buna rezolvarea
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 88+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Cainelui Meu De 4 Luni Ia Cazut Un Dinte Cand A Tras Sau A Muscat Dintr-o Jucarie.Vreau Sa Stiu Daca Ii Va Creste Altul In Loc Sau Daca Va Ramane Asa?
Gasiti Valoarea De Adevar A UrmatoarEelor Propozitii: 19=10011 (2)
Sa Se Calculeze Distanta De La B La Latura [AC] In Triunghiul Isoscel ABC Cu AB=AC=5 Cm Si BC=6 Cm. Multumesc Anticipat!
Ștefan Citește Într-o Zi 0,(3) Din Numărul Total De Pagini Ale Unei Cărți. A Doua Zi El Citește Jumătate Din numărul De Pagini Rămase, Iar A Treia Zi Ultimele
Aflati Nr Natural X Stiind Ca Fractia 3x+1/x+13 Este Subunitara. Suma A Două Nr Naturale Este 38 Iar Unul Împărtit La Celalalt Da Câtul 3 Si Restul 2. Aflati
Mentioneaza Rolul Virgulei In Secventa : "Ei , Cat Am Mai Fost Si Eu Cu Ochi Buni."Ajutor !
Consideram O Piramida Triunghiulara Regulata VABC, Cu Inaltimea VO=1 Cm Si Latura Bazei AB=6. Determinati: a)Aria OBC B)Aria VBC C)m(unghi((vbc), (ABC)))
Un Trunchi De Piramida Triunghiulară Regulată Are Razele Cercurilor Circumscrise Bazelor De 4 Cm Si 2 Cm, Iar Înălțimea De Radical Din 3 Cm. Aflați Aria Lateral
Se Consideră Ecuația Ax^2 + Bx + C = 0 , A ≠ 0 ,cu Soluțiile X1, X2. Demonstrați Că Dacă Notăm Sn= X1^n + X2^n ,atunci Are Loc Egalitatea ASn+2 + BSn+1 + CSn
Elevii Clasei A 3-a Au Plantat 24 De Pomișori Ceea Ce Înseamnă De 3 Ori Mai Multe Decât Numărul Pomilor Plantați De Al Clasei A 3-a Formulează Întrebarea Astfel