RO Study
👤
Piscinacabana
Piscinacabana
29-01-2019
Matematică
a fost răspuns
va rog ex 41 va rig
Răspuns :
102533
102533
29-01-2019
Răspuns
Explicație pas cu pas:
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 78+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Vreau O Compunere Despre Activitatile Pe Care Le-am Facut De Pasti...nu Ma Pricep Prea Bine La Engleza.Va Rog!
Mirela A Cheltuit O Suma De Bani Astfel: In Prima Zi 25% Din Intreaga Suma, A Doua Zi 30% Din Suma Initiala,iar In A Treia Zi Restul De 360 De Lei.Care Este Sum
Doua Numere Naturale Nenule Sunt Asfel Incat Al Doilea Este Egal Cu Patratul Primului Numar Si De 4 Ori Mai Mare Decat Acesta. Aflati Cele Doua Numere
Dintre Nr 8si Radical 3 Nr Irational Este
Un Dreptunghi Are Perimetrul Egal Cu 130cum Si Lungimile Laturilor Proportionale Cu Numerele 8 Si 5 .Determinati Lungimile Laturilor Drepungiului.
Precizeaza Functia Sintactica A Cuvintelor Subliniate Din Secventa:Se Bazeaza Pe Colectarea Materialelor Care Se Preteaza La Acest Tip De Activitate.
Prin Ce Figura De Stil Primesc Insectele Si Florile Un Statut Social (prin Profesie) Specific Uman
Va Rog Am Nevoie De O Compunerede 15-20 De Randuri In Care Sa Descriu Un Peisajcare Te-a Impresionat .In Compunere Trebuie Sa Prezint Doua Trasaturi Ale Peisaju
Triunghiul Abc Are Masura Unghiului A De 60 Grade AB=4 Si AC =5 . Calculati AB Vector Inmultit Cu AC Vector
Am Nevoie Va Rog De O Compunere In Care Sa Descriu Un Spectacol De Circ.In Compunere Trebuie Sa Fie 5 Dintre Urmatoarele Cuvinte : Dresor,elefant,trapez,clown ,