RO Study
👤
Sabinasaby
Sabinasaby
13-02-2015
Geografie
a fost răspuns
imaginati-va drumul unei picaturi de apa
Răspuns :
Andra264
Andra264
13-02-2015
Sta in riu apoi vine soarele o face i norisor vintul o face in picatura de ploaie si cade pe pamint Intra in pamint si se face riul subteran. ACEST DRUM NU SE TERMINA NICIODATA
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 13+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Calculati Produsul Apoi Suma Numerelor:0si7 1si7 3si7 5si7 7si8 7si4
Calculeazămăsurile Unghiurilor Trapezului ABCD, În Următoarele Situații:a) Trapezul Este Isoscel Cu ∢A = 55° Și AB ∥CD ; B) Trapezul Este Dreptunghic Cu ∢A = 72
Am Nevoie Urgent!!!!!!! Day Coroana
Vreau Si Eu Niste Asemanari Dintre Matematica Si Craciun Ex:cadou=cub, Fulg De Nea=cerc, Caloriile Pe Mancarea Facuta Sau Orice Altcv! Urgent Dau Coroana
Transformatii: 1L=1 Dm³ 20cm= ?m 400m= ?km0,11m=?cm0,12Km=?Km12m³=? Dm³8m³=? Cm³0,04m²=? Cm²12000mm²=?m²120dm³=?m³8300cm³=? LVĂ ROG AJUTAȚI-MĂ!! VĂ DAU COROANĂ!
Reprezentarea Geometrica A Graficului Functiei F Intersecteaza Axele Ox Si Oy Ale Sistemului De Axe Ortogonale XOy In Punctele A, Respectiv B. Determina Distan
Indica Sensul Verbului Predicat Iv Din Propozițiile De Mai Jos.
Va Rog Am Nevoie De Ajutir Urgent!!! Dau Coroana Celui Mai Bun Raspuns!!! Raspunde Ti Doar Daca Stiti Va Rog Multt.Pe Langa Coroana Va Mai Ofer Si 40 De Puncte
X=2 Radical 27 +3 Radical 12 - 5 Radical 48+ 2 Radical 147 Vă Rog Am Nevoie De Ajutor
Vreau Si Eu Niste Asemanari Dintre Matematica Si Craciun Ex:cadou=cub, Fulg De Nea=cerc, Caloriile Pe Mancarea Facuta Sau Orice Altcv! Urgent Dau Coroana