RO Study
👤
Daniil123
Daniil123
28-01-2019
Limba română
a fost răspuns
Te rog ajută-mă urgent.Numărul (6,7.)
Răspuns :
Ale1553
Ale1553
28-01-2019
6.Nu trebuie sa lasati mainile jos in situatii grele, deoarece pe viitor vei fii calcat in picioare si pentru ca nu este bine uneori sa nu iti faci dreptate.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 24+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
1 Alcătuiește Enunțuri Cu Ajutorul Cuvintelor : A) SLUJBĂ , RUGĂCIUNIE SI BISERICA DIN TEXSUL STAN BOLOVAN DE ION SALVICI VĂ ROG URCENT
10. In Figura De Mai Joc , Triunghiul OAB Este Isoscel , Iar Dreapta AB Intersecteaza Cercul Cu Centru In O In Punctele M Si N. Demonstrați Ca AM=BN
Am Nevoie De Ajutor La Matematica ,urgennttt
Scrie In Cuvinte Proprii O Continuare A Următoarei Afirmații A Naratorului: Închipuiți-vă, Domnilor, Poziția Mea.
Numărul C=xy+yz+zx Este Divizibil Cu 11, Oricare Ar Fi Cifrele Nenule X,y Si Z;
1.Fie Triunghiul ABC Și Fie AM Bisectoarea Unghiului A (punctul M Situat Între B Și C). Dacă ∢ACB Are 63 De grade, Iar ∢BAM Are Măsura De 52 De Grade, Aflați mă
Bună! Îmi Poate Spune Cineva Daca Am Facut Corect Exercitiul 10? Si Daca Nu Am Facut Corect, Poate Sa Ma Ajute Sa L Corectez?
P 1. În Două Coșuri Sunt Mere Si Pere, In Total, 188 Kg. După Ce S-au Vândut 37 Kg Mere Și 19 Kg Pere, Cantitatea De Mere Rămasă Este De 5 Ori Mai Mare Decât Ce
Pentru Obtinerea De Ciclohexil-etileter Se Folosește Reacția Dintre;a. Etoxid De Sodiu Și Clorura De Ciclohexil;b. Clorura De Etil Și Ciclohexanolat De Sodiu;c.
Cuvinte Asemanatoare Pentru Existenta A Izgoni A Speria A Se Imtampla Final Liniste