RO Study
👤
MagicRainbow
MagicRainbow
28-01-2019
Biologie
a fost răspuns
De ce oamenii în vârstă văd mai rău?
Răspuns :
Jalilatiahmed12
Jalilatiahmed12
29-01-2019
oameni in varasta vad mai la apropiere deoarece timp de 40 ani globul ocular se tiurteste incet incet
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 63+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
O Fereastra Dreptunghiular ABCD Are Lungimea De 6 Cm Si Lățimea De 5 Cm. Calculati Aria Ei Si Perimetrul. Var Roggg Dau De Toate
Write True Answers To The Questions. I Have You Got A Sister? Yes, I Have. / No, I Haven't. 2 Have You Got A Per? 3 Have You Got A Bike? 4 Has Your Flot/house G
La Spectacolul Povestea Unei Picături De Apă Au Participat 145 De Persoane Știind Că 66 Au Fost Copii 48 Părinți Și Restul Bunici Află Câți Bunici Au Vizionat S
11. Rezolvați In Multimea Z Ecuația: A) 3×(x + 7) = 12 B)-2×(x+9)=-28 C)5×(3-2x)=-10 D)2x÷|-5|=8 E)32÷(-2x)=1 F)7×(2-x)=|42| Va Rog Urgent Dau COROANA CINE NU S
Va Implor Ajutați-mă E Foarte Ușoară Dar Nu Înțeleg Eu Cu Fractiile Ordinare Va Rog Sa Ma Ajutați Repede!!❤❤
Sa Se Arate Ca (63,40)=1 Pls
6. Je Regarde Et Je Dis L'heure : Il Est ...
Poate Realiza Cineva Un Desen In Paint Pt 1 Decembrie, Va Rog? E Urgent!
Modul Condițional Optativ Verb Puteam Cantam Sa Ajung Sa Eu Ar Trebui Aștept Nu Știu
3 Într-o Livadă Sunt 135 De Rânduri A Câte 204 Meri Şi 135 De Rânduri A Câte 198 Peri. Câți Pomi Sunt În Livadă? Rezolvă În Două Moduri. C 1. II. Rezolva Cu Int