RO Study
👤
Dani6528
Dani6528
28-01-2019
Limba română
a fost răspuns
imagineazati o poveste cu un urs polar
Răspuns :
Ioana2007m21
Ioana2007m21
28-01-2019
poti scrie ca un urs polar se intalneste cu o foca si impreuna merg in deșert.Cand se intorc din călătorie poti scrie ca au adus cu ei o camila si apa di cocoasa sa a înghețat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 22+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Să Se Determine Numărul Real A, Știind Că Punctul P(1;1) Aparține Graficului Funcției F:R Cu Valori În R, F(x)=2x+a
Vreau Sa Stiu Ce Inseamna Revelatie?
AL16, Admitere Politehnica Timisoara
Suma A 5 Numere Este 95.Aflati Numerele!VA ROG AM NEVOIE!DAU COROANA!VA ROG DACĂ SE POATE CU ÎNTREBĂRI!!
Rewrite Each Sentence, Beginning As Given, So That It Contains An Expresion With" Have "
5. Pärăsirea, În Secolul III, A Teritoriului De La Nordul Dunării De Catre Statul Roamn ,se Numeste ..6. Soldații Romani Care Îşi Terminau Stagiul Militar Se Nu
Doamna Garcia Are Pregătit Pe Biroul Ei Un Test Pentru Optionalul De OrtografieAcesta Contine Ortograme Si Cerinta De A Le Include În Enunturi, Precumsubliniate
Completează Schema De Mai Jos Cu Următoarele Noțiuni Gramaticale :a) Am Luat Apărarea: Parte De Vorbire Diateza
Deîmpărțitul Este 27 Iar Câtul 5 Aflați Împărțitorul
Cerinţa Se Citește De La Tastatură Un Număr Natural De Maxim 2 Cifre. Să Se Afișeze Pe Ecran Valori Astfel: Dacă Numărul Este Mai Mic Sau Egal Cu 15 Se Va Afișa